Iemūžināt mīlestību kalendāros

Iemūžināt mīlestību kalendāros

03. Nov 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tuvojas Ziemassvētki – cerību, mīlestības un arī dāvanu laiks. Lai šos svētkus izbaudītu bez steigas - mierīgi un sirsnīgi, cilvēki saviem mīļajiem dāvanas gatavo laicīgi.

20161025112436-25962.jpg

Sirsnīga dāvana mīļajiem

Oriģināla, interesanta, pārsteidzoša un reizē sirsnīga un personiska – tādu dāvanu vēlamies uzdāvināt saviem mīļajiem. Happy Picture piedāvā lieliskas idejas foršām, oriģinālām un mīļām dāvanām. Mūsdienās ikviens var radīt visskaistākos foto. Katrs attēls ir kā stāsts – par mīlestību, ģimeni, cerībām, nākotni. Stāsts ar vēlējumu. Happy Picture sniedz daudzpusīgus veidus, kā šos attēlus pārvērst unikālā un sirsnīgā dāvanā, ar ko pārsteigt un iepriecināt savus mīļos - bērnus, brāļus un māsas, otrās pusītes, vecākus, vecmāmiņu un vectētiņu. 

20161025112457-59102.jpg

Izgatavot kalendāru – vienkārši un aizraujoši

Kopā ar Happy Picture – www.happypicture.lv – fotomirkļi kļūst īpaši un to izteiksmes veids tik daudzpusīgs – mīļajiem varam pasūtīt un dāvināt personisku un oriģinālu kalendāru. Kalendāra izgatavošana ir reizē vienkārša un aizraujoša, neatkarīgi no tā, vai tas ir sienas kalendārs visam gadam ar vienu attēlu, sienas kalendārs ar divpadsmit vai pat 24 mēnešiem vai galda kalendārs, kurā savus mīļos redzēt arī darba laikā.

Happy Picture iespējams kalendāru sākt ar jebkuru mēnesi – neatkarīgi vai tas būs decembris, janvāris vai jūnijs. Ja ir īpašs ģimenes foto vai kolāža, par kuru vēlamais, lai cilvēkam būtu iespējams priecāties visu gadu, varam dāvināt sienas kalendāru ar vienu attēlu visam gadam. Kalendārs ir lieliska dāvana savam mīļotajam, katru mēnesi ļaujot atcerēties īpašos ģimenes mirkļus, notikumus, gūtos iespaidus vai apceļotās vietas. 

Tā kā attēliem iespējams pievienot arī aprakstus, čakliem cilvēkiem, kuriem patīk darboties virtuvē, var dāvināt skaistus ēdienu attēlus ar recepti, kā tos pagatavot. Bet ja bērns mācās mūziku, tie var būt skaisti ar mūziku saistīti attēli un iedvesmojoši ieteikumi mazajam mūziķim. 

20161025112509-30553.jpg

Attēli ar komentāriem, kolāžas, izceltas dzimšanas dienas

Picture Happy kalendāriem ir daudz iespējas tos padarīt ļoti personiskus – ievietojot savas mīļākās un unikālākās bildes, tām var izvēlēties dažādas fona krāsas, vienā mēnesī var būt izteiksmīgs viens fotoattēls, bet otrā mēnesī – skaistu fotomirkļu kolāža. Katrai mēneša bildei ir iespējams pierakstīt komentāru, ierakstot katra mēneša īpašo vēlējumu, atziņu vai vienkārši bildes aprakstu. Brīnišķīga iespēja ir izcelt īpašos datumus – dzimšanas dienas, vārda dienas, kāzu jubileju un citus nozīmīgus svētkus – turklāt to iespējams izdarīt dažādos veidos – ar ierakstu, ar bildi, ar dekoru. Turklāt dekori dažādām gaumēm – ar sirsniņām, rozā, zili, ar svecīti, dāvaniņu, baloniem. Īpaši par šādu dāvanu priecāsies cilvēki, kuriem ikdienas steigā grūti atcerēties citu jubilejas, lai cik ļoti to gribētos.

20161025112522-46224.jpg

Tomēr arī tas nav viss – aiz kalendāra pirmā vāka vai pirms pēdējā vāka ir iespējams pievienot pa vienai lapai, kurā var būt īpašs uzraksts cilvēkam, kuram kalendārs tiks dāvināts, piemēram: Mīļo omīt un opīt! Mēs jūs ļoti mīlam un līdz ar šiem skaistajiem fotomirkļiem sūtām savus vismīļākos vēlējumus! Tāpat var ierakstīt dzejoli, kas cilvēkam īpaši patīk. Kalendāru iespējams izveidot latviešu, krievu vai angļu valodā.

Katru mēnesi Happy Picture ir īpašs piedāvājums foto kalendāriem un fotogrāmatām, foto izdrukām, kanvām, dāvanu iesaiņojumam. Picture Happy kalendāri ar savu kvalitāti, daudzajām iespējām tos padarīt personiskus un oriģinālus, ir labākā dāvana Ziemassvētkos.

20161025112656-92567.jpg

Nu jā, mūsmājas uzvarētājs arī ir picturehappy 😀 tieši kā ērtākā izveidošanas iespējas.
Esam vēl pāris testējuši, bet atgriežamies pie pārbaudītām vērtībām!

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 01. Nov 2016, 14:35

Tas pats picturehappy, kur ir ērtākā izveidošanas iespēja+ komentāri+ svētku dienas+ bildes.

Un kurš ir atzīts par labāko izgatavotāju?

Es arī vienmēr iegādājos kuponus novembrī pie jau pārbaudītiem izgatavotājiem 😀

Mūsmājās top divu dzimtu kalendāri - katrai dzimtai savs un atšķirīgs.

Bet laicīgumu veicina vēlme ietaupīt, ik gadu oktobrī kalendāriem ir 35-40% atlaide 😀

Tu gan čakla ar pasūtīšanu! Mums arī katru gadu top 8 kalendāri (vienādi gan) omām, opjiem, krustvecākiem un pašiem kā Ziemassvētku dāvana!

lauvinja lauvinja 01. Nov 2016, 08:52

Personalizēti kalendāri mūsmājās ir ļoti iecienīti, īpaši vecvecākiem. Pirmais tāds tapa vēl tad, kad šāds forš pakalpojums vēl Latvijā nebija pieejams!

Mūsējie nākmajam gadam jau ir pasūtīti!