Hipp biezenīšu tests.

15. May 2014, 17:51 čabule čabule

Sveiki.

Māmiņu Klubs īsi pirms Lieldienām piedāvāja testēt Hipp gaļas biezenīšus. Te būs manas atsauksmes, kaut nedaudz aizkavējušās.

Sākumā vēlējos pateikt, ka biju pārsteigta par to, ka dabūjām patiešām daudz biezenīšus. Bija 9 burciņas tītara gaļas, 4 burciņas liellopa gaļas, 1 vistas gaļa un viens biezenītis saldajā- banāni un jogurts. Izlēmu nedaudz padalīties ar draudzeni un tāpēc arī viņa padalījās ar atsauksmēm, bet par to vēlāk.

Pirms sāku dot pagaršot gaļiņu, likās, ka kaut kā nedabīgi gaišas tās burciņas un visas izskatās gandrīz identiskās krāsās, bet tad mani apgaismoja- vārīta gaļa taču ir tieši tādā krāsā. Jā, tas tomēr radīja drošības sajūtu, ka burciņā tiešām ir gaļa.

Sākām ar tītara gaļiņu. Man pašai ļoti nepatika tītara gaļas smarža, likās arī ka 7 mēnešus vecajai Laimai ne pārāk šis biezenis garšo, jaucām kopā gan ar ķirbi, gan kartupeli , puķkāpostu, brokoli, burkānu dažādās kombinācijās, jo biežāk devu tītariņu, jo vairāk tas mazulei iegaršojās. Pozitīvi ir tas, ka burciņu var dalīt uz vairākām dienām, jo arī 3 dienās mēs to neizlietojām, tāpēc iepriecinājām kaimiņu kaķi ar burciņas pārpalikumu. Draudzenes 9 mēnešus vecajai meitai tieši tītars garšoja jau no sākuma. Viņas biezenīti ēda tieši tā kā pamācībā 1/3 gaļas un 2/3 dārzeņu. Tītars aizgāja uz urrā.

Liellopa gaļa. Laimai garšoja jau no paša sākuma. Man patika smarža, nedaudz atgādināja aknu pastēti. Šis biezenis gan mums pāri nepalika un kaimiņa kaķis palika bešā. Draudzenes meitiņa gan nebija sajūsmā par liellopu, taču draudzene ļoti uzlielīja gaļas konsistenci- viņas meitiņa ir ļoti jūtīga pret gabaliņiem ēdienā un pašiem blenderējot tomēr gadās arī gabaliņi, tad viņas meita atsakās ēst vispār, tagad tomēr ēda.

Vista. Laimai garšoja, aptuveni tāpat kā liellops. Draudzenes meita šo biezenīti pagaršot nedabūja.

Saldais. Godīgi? Pat negribās komentēt. Pat ļoti nepatika, es tiešām nesaprotu, vai mums gadījās to biezeni sabojāt, vai tas tiešām garšo tā, bet meita dabūja 2 karotes, spļāva ārā, es pagaršoju un to burciņu izmetu. Negribēju rakstīt sliktu atsauksmi , bet šo es vairs pa mēģināt negribēšu vairs.

Kopsavilkumā- gaļas biezenīši mani un meitu apmierināja, paldies par iespēju tos izmēģināt. Citiem ieteiktu arī pamēģināt. Varbūt pamēģiniet arī saldo un pasakiet- kāpēc mums tas bija maigi sakot pretīgs- varbūt tā vienkārši gadijās? :)