HEBE ar nākamā gada kolekciju dodas uz pasaules lielākajām izstādēm

HEBE ar nākamā gada kolekciju dodas uz pasaules lielākajām izstādēm

19. Jan 2016, 17:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau šajā nedēļas nogalē Latvijas bērnu apģērbu zīmols HEBE dodas uz Parīzi, lai vienā no lielākajām pasaules bērnu preču izstādēm prezentētu savu nākamā gada rudens/ziemas kolekcija “Nordic Heritage”* Izstāde “Playtime Paris” notiks no 24.līdz 26.janvārim.

Savukārt, februāra sākumā – no 3. līdz 5. februārim, HEBE viesosies “CIFF KIDS” izstādē Kopenhāgenā. 

HEBE ir bērnu apģērbu zīmols, kas turpina iet līdzi pasaules bērnu modes tendencēm, un šī gada ziemā prezentē jau nākamā gada kolekciju ar nosaukumu “Nordic Heritage” – Ziemeļnieciskais mantojums. Šajā tematikā HEBE tiek atklātas jaunas faktūras un audumi, paliekot uzticīgiem zīmola dzīvnieku apdrukām un mīkstajai kokvilnai. Cenšoties apvienot mežonīgo ar smalko, HEBE ir radījis ērtus ikdienus apģērbus ar dažiem šikiem akcentiem. Bodiji, legingi, kleitas un topi papildināti ar mākslīgās kažokādas apkaklēm, vestēm un mēteļiem!

Jaunās kolekcijas foto sesija tika uzticēta fotogrāfei Lienei Pētersonei un stilistei Elīnai Štobei, bildēšana notika Saldus mūzikas un mākslas skolā, par kuras projektu SIA „Made Arhitekti” 2012.gadā saņēma lielo arhitektūras balvu.

HEBE ir Latvijā dibināts uzņēmums, kas tepat Rīgā veic pilnu apģērbu ražošanas ciklu- sākot ar skicēm, beidzot ar šūšanu. HEBE apģērbi ir iecienīti Latvijā, kā arī tiek eksportēti uz deviņām valstīm. Uzņēmums divreiz gadā apmeklē pasaules bērnu modes nozīmīgākās izstādes un ir nepārtrauktā ideju, produktu un kvalitātes pilnveidošanā un attīstībā.

*Ziemeļnieciskais mantojums