Gaidot Māmiņu Kluba Vasaras festivālu, noslēdzies konkurss. Vai esi laimējis?

Gaidot Māmiņu Kluba Vasaras festivālu, noslēdzies konkurss. Vai esi laimējis?

24. May 2019, 17:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai tu zini, kāds notikums gaidāms 8.jūnijā? Jā, tu uzminēji - tā būs visu laiku grandiozākā vasaras sagaidīšana, jo Ziemeļblāzmas parkā pulcēsies ģimenes ar bērniem, lai jau piekto gadu kopīgi nosvinētu vasaras sākšanos.

Māmiņu Kluba Vasaras festivālā ģimenes priecēs vairāk nekā 50 dažādas aktivitātes, tāpat arī varēsiet sastapt Latvijas vadošos speciālistus mātes un bērna veselības jomā, un satikt draugus.

Būs jautras un sportiskas rotaļas, spēles un izklaides brīvā dabā, degustācijas, jaunas zināšanas un koncerts visas dienas garumā, savukārt pasākuma gaidītākais notikums - Lielā ratiņu parāde!

Ja vēl neesi pieteikusies Lielajai ratiņu parādei, tad steidz to izdarīt jau tagad, jo balvas būs visiem un kopējais balvu fonds ir grandiozs! Pat ja tavs mazais vairs nesēž ratos, tas nav šķērslis, jo parādē tiks gaidīti arī leļļu rati un mazie ar saviem skrejriteņiem!

Daudz nedomā - ņem pie rokas draugus un radus un visi 8.jūnijā būsiet gaidīti Māmiņu Kluba Vasaras festivālā.

Piedaloties konkursā un atzīmējot, ka nāksi uz Māmiņu Kluba Vasaras festivālu, tev bija iespēja laimēt foršu dāvanu. Laiks noskaidrot uzcvarētājus!

KONKURSA BALVA

LEGO DUPLO komplekts

Ģimenes mājdzīvnieki (10838)

TIEK

Linda Bitere;

Arita Kotenko;

Ruta Stepanova;

Melānija Apse;

Ilze Vjatere - Meinarte

Dodieties pastaigā uz parku, lai parotaļātos ar visiem ģimenes mājdzīvniekiem! Maziem bērniem ļoti patiks rotaļāties ar šo iedvesmojošo dzīvnieku figūru kolekciju — var mest lidojošo šķīvīti sunim, izķemmēt kaķi, izpeldināt putniņu un pabarot trusi ar burkāniem. Ar šiem jaukajiem mīluļiem papildiniet citus komplektus no sērijas LEGO® DUPLO® "Mana pilsētiņa", un iegūsiet nebeidzamas iespējas jautrām rotaļām ar dzīvniekiem.

Uz tikšanos krāsainajā vasaras piedzīvojumā!