FotoKONKURSS: Bērni un dzīvnieki

FotoKONKURSS: Bērni un dzīvnieki

25. May 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bērni un dzīvnieki ir neatraujama savienība. Ne velti ne vienam vien bērnam lielākā vēlēšanās ir dzimšanas dienā dāvanā saņemt sunīti. Ja ne sunīti, tad jebkuru citu mājdzīvnieku, kurš kļūs par labāko draugu, jo satiekoties bērnam ar dzīvnieku, vienmēr strāvo beznosacījuma mīlestība.

Notiekti arī tavā foto krātuvītē ir fotogrāfijas, kurās tava atvasīte redzama kopā ar dzīvniekiem. Tā var būt fotogrāfija gan kopā ar jūsu mājdzīvnieku, gan arī no viesošanās ZOO vai arī pie vecmāmiņas, kurai laukos ir gan gotiņa, gan arī aitas un citi zvēriņi. Pārskati foršos momentus, atceries piedzīvotos notikumus un dalies ar fotogrāfijām! Visas pievienotās fotogrāfijas piedalīties konkursā par balvu no SPLAT!

Lai piedalītos konkursā:

  • komentāros pie konkursa mūsu Facebook lapā pievieno fotogrāfiju, kurā tavi bērni redzami kopā ar saviem mīļākajiem dzīvniekiem;
  • atzīmē arī draudzeni, kuras bērniem ļoti patīk dzīvnieki;
  • seko @SplatLatvia.

PIEVIENO FOTO ŠEIT

Starp visām pievienotajām fotogrāfijām 1.jūnijā izvēlēsimies vienu, kuras autoram dāvināsim

SPLAT zobu pastu komplektu visai ģimenei

SPLAT ir ģimenes uzņēmums, kas pārstāvēts vairāk nekā 60 valstīs. SPLAT cenšas radīt vislabākos produktus, kas nodrošinās veselīgus mutes higiēnas risinājumus un veicinās prieku visā pasaulē, ar vienu smaidu vien.
Savā modernajā, videi draudzīgajā ražotnē, kas atrodas ekoloģiski tīrā vidē Valdaja reģionā Krievijā, SPLAT izmanto tikai labākās sastāvdaļās no pasaulē vadošajiem ražotājiem. Uzņēmuma produkcija tiek ražota, izmantojot dabīgas sastāvdaļas, ēteriskās eļļas un augu ekstraktus.


 

* Attēlam ir ilustratīvs rakstus