Evelīnas 1.gadu zvēru ballīte

Evelīnas 1.gadu zvēru ballīte

05. Feb 2019, 09:08 Uzvara Uzvara

Manas meitas pirmā lielā dzimšanas dienas - zvēru ballīte. Man tik liels saviļnojums un satraukums pārņem. Ļoti cerēju ka visi viesi ieradīsies maskās vai tērpos un pats galvenais, ka meitiņa jutīsies labi un viņai patiks. 

Zvēru ballīte notika pēcpusdienā, kad mazā bija izgulējusies un jutās ļoti labi. Mūsu ģimenes pulks ir diezgan liels un dzīvoklī mums būtu pārāk šauri. Mēs pieņēmām lēmumu izīrēt viesu namu uz dažām stundām. Domājām vai vajag tēmu ballītei un izlēmām, ka meitai intresē dzīvnieki un tāpēc mūms būs zvēru ballīte. Ielūgums mums bija video veidā, aizbraucām uz viesu namu un iefilmējām tur video uzaicinājumu. Vēlējamies, lai ciemiņi redz, kur notiks ballīte un var izdomā sev tērpu. Visi viesi tiešām bija padomājuši par savu tēlu. Bija kas apgleznoja sev seju, citi speciāli darināja sev sejas masku un citiem bija pilnīgi tērpi. Tā tiešām bija skaista zvēru ballīte, jo ieradās pie mums visdažādākie dzīvnieki. Meitiņa visu laiku smaidīja un iepazina jaunus dzīvniekus. Uz galda biju sarupējusi dažus salātus un vīrs laukā grillēja gaļiņu, kā arī bija darzeņi sagriezti un pasūtiju no vietējās cepējas mazās piciņas zvēru seju formās. Piciņas bija ar brokoli un vistiņu. Galdu dekorēju ar daudzām dzīvnieku figūrām. Kūku bija pagatavojusi vīramāte. kūka bija biešu kūka ar sasmalcinātiem valriekstiem uz kuras protams arī bija virsū dzīvnieki. Ciemiņi tika izklaidēti ar dažādām stafetes spēlēm. Izvēlējos stafetes spēles, jo lai visi var piedalīties spēle. Mammas palīdzēja un atbalstīja savus bērnus. Pašas izskrēja savu kārtu un pēc tam skrēja un uzmundināja savus mazos. Ak, tas tomēr ir tikai skaisti, ka var no malas redzēt ģimenes saliedēšanos. :) 

Atskatoties bildēs var redzēt, ka Evelīnai patika viņas pirma dzimšanas dienas ballīte. Patika tik ļoti, ka sāka spert savus pirmos solīšus pretim ciemiņiem - zvēriņiem. 

Aptuvenās izmaksas līdz 75 Eiro, tas ir kopā ar viesu namu un uzkodām un katram ciemiņam bija sarupēta maza dāvaniņa-kurā bija konfektītes.