Dāvana pirmajā dzimšanas dienā

Dāvana pirmajā dzimšanas dienā

03. May 2016, 21:02 Katrina26 Katrina26

Sveikas māmiņas!

Tuvojās mana mazā kunkulīša pirmā jubileja. Līdz ar to esam īpašās dāvanas meklējumos. Gribās kaut ko īpašu, bet arī noderīgu. Kaut ko tādu, kas nebūs vienai dienai, bet ilgākam laikam. Un, protams, tik drīz neapniks.

Šobrīd esam apstājušies pie divām idejām. Abas ir attēlos. Chillafish bunzee līdzsvara ritenis pret Acia šūpolēm.

Vai jums ir pieredze ar kādu no šīm lietām? Ja jā, tad padalīsieties ar atsauksmēm? :) Un, protams, kuru no šīm lietām jūsuprāt labāk izvēlēties?! Uzklausīšu viedokļus un ceru tas palīdzēs man izvēlēties. 

Paldies!

Katrina26 Katrina26 03. May 2016, 17:44

Liels paldies par viedokļiem! 😀
Tad izskatās, ka tiešām izvēlēsimies ritenīti. 😀

mamma27 mamma27 03. May 2016, 08:33

Laikam jau izvēlētos par labu ritenim,jo šūpoles mazāku laiku būtu derīgas-konkrēti šīs.Bet ar riteni mazais varēs līdz 3 gadiem noteikti vizināties.

IlvaV IlvaV 02. May 2016, 22:50

Es izvēlētos riteni. Protams, atkarīgs no t©, vai jùs esat paredzējuși ar to doties pastaigās, pa parku utt. vai tikai pa istabu pabraukāties. Manai meitiņai gan uz gada jubileju tika arī šūpoles, bet tādas, kas karināmas, piemēram, durvīs vai ārā dārzā, derēs līdz vismaz skolas vecumam. Jūsu noskatītās, manuprāt, īsam laika periodam. Ja esat gana aktīvi, daudz ejat staigāties vai ir pašiem sava māja, noteikti jāņem velosipēds. Bet atkal jāskatās, cik bērns ir aktīvs. Vai kāps uz tā labprāt.
Un oponēšu otrai mammai, kas rakstīja:arī šūpoșanās attīsta un trenė vestibulāro aparātu, tāpat tās ir lielisks palīgs nomierināšanai.