5 padomi veiksmīgai bērnu apģērba iegādei internetā

5 padomi veiksmīgai bērnu apģērba iegādei internetā

09. Dec 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Aizvien lielāks skaits iedzīvotāju izvēlas preces iegādāties internetā. Un tas ir likumsakarīgi, jo iepirkšanās interneta veikalā ir ērta – tā ietaupa gan laiku, gan arī naudas līdzekļus.

Īpaši šīs ērtības novērtē vecāki, jo, kā rāda 220.lv, kurš strādā visās trīs Baltijas valstīs, dati, vienas no pircēju iecienītākajam un populārākajām precēm ir apģērbi, jo īpaši bērnu.

Mēs esam sagatavojuši tev piecus padomus, lai tava iepirkšanās pieredze internetā būtu veiksmīga!

Izvēlies pareizo izmēru un iepazīsties ar preces aprakstu 

Dažādiem ražotājiem apģērbu izmēri var atšķirties, tāpēc vienmēr pirms tam iepazīsties ar izmēru tabulām, kuras atrodamas pie preču aprakstiem. Balstoties uz bērna auguma parametriem, varēsi izvēlēties atbilstošo izmēru.

Bieži vien no iepirkšanās internetā cilvēkus attur fakts, ka tie baidās iegādāties preci, kuru nav varējuši pirms tam aptaustīt. “Iegādājoties preci internetā, nevajadzētu satraukties par to, ka preces nav taustāmas vai apskatāmas dzīvē, jo pie katras preces ir pievienots detalizēts apraksts,” teic interneta veikala 220.lv eksperte Līga Bubko. Tādējādi no apraksta vari gūt plašu un pilnīgu informāciju gan par apģērba sastāvu, gan kopšanu un citu svarīgu informāciju, kas palīdzēs izvēlēties un iegādāties tieši sev un savai ģimenei atbilstošākās drēbes.

Lasi citu pircēju atsauksmes    

Vēl viens veids, kā būt drošai, ka nolūkotā prece ir tieši tas, ko meklē, ir kārtīgi aplūkot attēlus un pat, ja nepieciešams, sazināties ar interneta veikala klientu servisu. Tāpat ikvienam ir iespēja iepazīties ar citu pircēju atsauksmēm, kuri jau preci ir iegādājušies. Tā vari būt pārliecināta, ka prece patiesi atbilst veikala sniegtajam aprakstam un izmēriem. 

Izmēģini pārbaudītas vērtības – apģērbu zīmols Cool Club 

Jaunā māmiņa atzīst, ka Cool Club  apģērbu izvēlas, jo tam ir laba kvalitāte, draudzīgas cenas un liels sortiments, lai, sapošot bērnu kādam ikdienas vai svētku notikumam, nenāktos satikties ar otru tieši tāpat ģērbtu bērnu. Cool Club nodrošina modernu apģērbu, apavus un aksesuārus bērniem līdz 14 gadu vecumam. Dizaineri apģērbu ir veidojuši tā, lai tas bērniem palīdzētu atrast savu stilu, uzsverot bērnībā vissvarīgākās lietas: rotaļas, neierobežotu radošumu, enerģiju, smaidu, krāsas un dzīvesprieku.

Plašais sortiments nodrošina izvēli visu bērnu vēlmēm un vajadzībām, tajā ietilpst kolekcijas skolai, Ziemassvētkiem, sportam, kā arī priekšlaicīgi dzimušiem zīdaiņiem. Ik sezonu Cool Club piedāvā jaunu kolekciju, sākot no izsmalcinātiem līdz ļoti mūsdienīgiem, stilīgiem bērnu apģērbiem. 

Uzzini, vai veikals piedāvā tev ērtu piegādes veidu

Viena no interneta veikalu priekšrocībām ir tieši laika ekonomija, kad vari vajadzīgo iegādāties sev visērtākajā laikā, kaut vai nakts stundās, un saņemt piegādi līdz namdurvīm. Laikam ejot, piegāžu veidi ir kļuvuši vēl pieejamāki – vari izvēlēties gan piegādi līdz mājas durvīm vai uz darbu, gan uz kādu no pakomātiem, vai savu Latvijas Pasta nodaļu. Ja ērtākais veids šķiet preces izņemšana uz vietas interneta veikala preču saņemšanas punktā, arī šādas iespējas piedāvā daudzi interneta veikali.

Izvēloties iepirkties 220.lv, pie katras no precēm norādīta informācija par paredzamo piegādes laiku, izvēloties dažādus saņemšanas veidus. Tas tev palīdzēs plānot savus pirkumus. 

Izvēlies uzticamu interneta veikalu

Iespējams, kādreiz esi dzirdējusi draudzeņu vai paziņu negatīvo pieredzi ar iepirkšanos internetā, tāpēc, lai pasargātu sevi no šādiem gadījumiem, izvēlies uzticamu interneta veikalu. 220.lv darbojas visās trīs Baltijas valstīs un pēdējos gados ir atzīts par vienu no 5000 lielākajiem uzņēmumiem Eiropā, nodrošinot klientiem kvalitatīvu servisu un plašu preču klāstu. “Veicot pasūtījumu interneta veikalā, pircējiem nav jāsatraucas par drošību, jo visi maksājumi ir droši,” apstiprina 220.lv pārstāve. 

1. decembris - Iepirkšanās internetā from Māmiņu Klubs on Vimeo.