Brauc Māmiņdienas kruīzā un baudi gardo Mārtiņa beķerejas kliņģeri!

Brauc Māmiņdienas kruīzā un baudi gardo Mārtiņa beķerejas kliņģeri!

10. May 2014, 12:09 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kādus tik kārumus neēdīsim jau šajā nedēļas nogalē Māmiņdienas kruīzā! Būs gan saldumi, gan maizītes, gan arī suliņas un biezenīši bērniem. Un vēl, un vēl, un vēl - būs arī pārsteigumi no Mārtiņa Beķerejas!

20140508133329-33352.jpg

Kas gan tā būtu par Māmiņdienu bez grandiozām svinībām bez lieliska noslēguma un gardas kūkas, vai ne? Tā kā ledusskapju uz kuģa nav tik daudz kūku glabāšanai, šajā reizē atkal cienāsimies ar gardumgardiem kliņģeriem, ko būs sarūpējusi Mārtiņa Beķereja!

Tiekamies uz kuģa šajā svētdienā!

20140508132309-56031.jpg

Laikā, kad visa pārtikas rūpniecība, sekojot ražošanas tendencēm attīstītajās valstīs, virzās uz tādu pārtikas produktu ražošanu, kuros ir maz vai nav nemaz dabīgo izejvielu, mēs cenšamies saglabāt gadu gaitā izstrādātās konditorejas ražošanas tradīcijas un tehnoloģiju. Paradoksāli ir tas, ka, jo vairāk sabiedrībā pieaug prasības pēc naturāliem, dabiskiem produktiem, jo mazāk tādi tiek piedāvāti. Neskatoties uz to, itin plaši tiek reklamēti pārtikas produkti, kuru realizācijas termiņš ir mēnešiem un, pat, gadiem ilgs...

Mārtiņa Beķereja neizmanto mīklas, krēma, biezpiena un citus uzlabotājus un aizstājējus, konservantus, emulgatorus, pulverveida vārīto krēmu, mākslīgo putukrējumu u.c. "ķīmiju". Mēs lietojam tikai visaugstvērtīgākās izejvielas - augstākā labuma miltus ("Rīgas Dzirnavnieks"), augstākā labuma sviestu ("Rīgas Piena kombināts"), olas ("Balticovo"), dabīgo putukrējumu un biezpienu ("Smiltenes piens"), dabīgo medu, paštaisīto vārīto krēmu u.tml. Tādēļ mēs godīgi atzīstam, ka lielākajam daudzumam mūsu ražotās produkcijas realizācijas termiņš nav garāks par diennakti! Visi izstrādājumi tiek gatavoti un cepti uz vietas, nepieciešamajā daudzumā, bez liekiem uzkrājumiem.

Tiksimies jau 11.maijā!

IELĀDĒ CENU PIEDĀVĀJUMU ŠEIT->>>> 

Neaizmirsti minēt paroli MĀMIŅU KLUBS,lai tiktu piemērotas labākās cenas!

20140508130722-83098.jpg