Avārijas brigādes parkā šogad vēl interesantāk

Avārijas brigādes parkā šogad vēl interesantāk

08. Jul 2019, 11:04 ViKrEm mamma ViKrEm mamma

Tā kā Avārijas Bigādes parks nav tālu no mūsu mājām un atrodas mūsu pusē, labprāt izvēlamies ar bērniem tur atpūsties. Šī noteikti būs aktīvā atpūta, ne relakss pie jūras, jo parks ir plašs un iespējas arī, vakarā labi padarīta darba sajūta garantēta. Būs, ko darīt gan lieliem bērniem, gan arī mazajiem. Šeit atpūtāmies arī aizvadītajā gadā, kad mazākā māsiņa vēl tikai pa punci dzīvojās, taču šogad arī viņa varēja to visu vērot, ne tikai sajust un acis zibēja uz visām pusēm, līdz ar to par diendusu parkā varējam tikai sapņot.

Vēlētos pozitīvā nozīmē paslavēt parka saimniekus, jo gada laikā ir padomāts par tik daudz, šķietami pat nelielām niansēm, bet ļoti, ļoti vajadzīgām, piemēram, arī šogad mums sakrita tā, ka ārā bija +28 grādi, pamatīgs karstums, it sevišķi maziņiem. Bija daudz vairāk nojumes un soliņi, kur patverties ēnā, jo lielākā daļa paka ir uzbūvēta lauka vidū, kur koku, kas dotu ēnu, ir ļoti maz. 

Prieks, ka izveidots ūdens parks, kur atveldzēties un vieta, kur braukāties ar katamarāniem, lai arī esot parkā un baudot to, ko tas piedāvā, mēs bijām svētdienā, brīvdienā, līdz ar to gan pie katamarāniem, gan ūdens parkā, gan arī kameršļūkšanā, bija milzīgas rindas. No savas pieredzes ieteiktu turp doties darbdienā, tad vairāk varēs baudīt šīs lietas - kameršļūkšanu, katamarānus un ūdens parku.

Šogad parku kopā apmeklējām ar brāļa ģimeni, līdz ar to arī bērniem savējo bariņā bija daudz jautrāk braukt karuseļos, apgleznot piparkūkas, šļūkt ar pūšļiem, plunčāties, staigāt pa šķēršļu parku, braukt vilcieniņā, ķert burbuļus un vienkārši jauki atpūsties starp Dinozauriem un Avārijas Brigādes pilsētiņā.

Apsveicami, ka parkā ir gan izglītojošas atrakcijas, gan arī aktīvās un trakulīgās, kur attiecīgi var ķert gan adrenalīnu, gan ko jaunu iemācīties un uzzināt. Pamanīju, ka apmeklētāji bija ne tikai latviešu tautības, bet arī krievvalodā, igauņu un lietuviešu valodā runājoši. Un šogad parkā cilvēku bija daudz vairāk, nekā aizvadītajā gadā, auto stāvvieta bija pilna, kā arī pie kasēm rindas bija manāmas un jūtamas. Tā kā pagājušajā gadā sapratām, ka šeit drīkst nest gan savus dzērienus, gan arī savu pārtiku, to arī darījām, jo tad, kad bijām piekusuši, apsēdāmies atpūtas zonā zālītē un "uzkodām" cepumus, maizītes, augļus, dārzeņus, lai arī tik karstā laikā ēst īpaši daudz negribējās. Jauki, ka parka saimnieki nedomā tikai par labumu savām kajenīcām un ļauj ģimenēm pārtiku ņemt līdzi. Tā kā mums Kristiāna nav īpaši mierīgs bērns sabiedriskās vietās, neriskējām pusdienas baudīt parka kafejnīcā, varbūt nākamreiz, tad arī pratīšu sīkāk pastāstīt, cik ļoti ēdienkarte piemērota bērniem, kādas cenas un, cik garšīgas ir bijušas maltītes.

Bet par parku - ir vērts turp doties atkal un atkal, jo garlaicīgi tur nav, mēs izdzīvojāmies veselas 5 stundas, baudot aktīvu ģimenisku atpūtu un meitenes jau plāno, kad varētu braukt atkal. Kādam šķitīs padārgi, taču nopērkot biļeti, visas atrakcijas parkā ir bezmaksas. Ja rēķinām, cik maksā viens karuselis, kurš vasaras sezonā piestājis pie Tirdzniecības centriem? Šeit Avārijas Brigādes parkā karuseļu ir daudz un brauc tajos, cik vien bieži vēlies, jo braucienu skaits ir neierobežots, maksā tikai pie ieejams parkā vienreiz.

Ļoti, ļoti iesakām turp doties un doties var arī ar ratiņiem, visur var izbraukt, var apsēsties, pabarot mazuli, ir pieejamas arī tualetes un šogad daudz vairāk vietās, kas bērniem ir ļoti svarīgi.

Padalieties arī Jūs ar piedzīvoto Avārijas Brigādes parkā un paldies, ka Latvijā ģimenēm šāds parks ir izveidots!