Attīstības dienasgrāmata: Alise aizvien apgūst ko jaunu.

Attīstības dienasgrāmata: Alise aizvien apgūst ko jaunu.

19. Jan 2013, 23:55 annijalise annijalise

Alise, tagad jau 1gads un 3 mēneši veca.

Šī nedēļa mums bija notikumiem bagāta, un arī dažādi panākumi mums ir bijuši.

Kopumā, kā mūsu ģimenē ienāca mazā Alise, un viņai vajadzēja vairāk nekā gultiņu un šūpulīti, mēs piedomājām vairāk par mājokļa iekārtojumu, bija iespēja, un virtuves grīdai nomainījām klājumu, kā arī to nedaudz ieslitinājām, jo rēķinājāmies ar to ka mazā daudz dzīvosies pa grīdu, un siltās sega ātri vien kļūs par mazu teritoriju.

Virtuvē pārsvarā mums notiek visa ikdiena, tad nu kā mazā sāka steberēt, visur ložņāt, mēs viņai atļāvām dāsni virtuves sakpīša vienu apakšējo daļu, tad nu tur viņai ar māsu ir vieta kur paslēpties, rotaļāties, pašķindināt katlu vākus kamēr mamma visiem gatavo ēdienu.

Arī dzīvojamajā istabā meitenēm ir savs stūris, kur notiek dažreiz jautras lietas, pārģērbšanās, leļlu guldināšana, slēpšanās.

Mūsu tētim patīk reizi pa reizei meitai kaut ko izgatavot, tad nu reiz tapa īsta kaste uz riteņiem, kurā var sēdēt, un tikt vizināta, un kuru var vilkt pati Alise ar mantām piepildījusi.

Panākumi pavadītajā nedēļā-

Centīgi apgūstam podiņskolu, un to dara ar prieku, kaut mamma dikti uzpasē to lietu, vienalga es uzskatu ka tie ir mūsu kopīgie panākumi.

Dzīvojam uz laukiem un mums ir malkas apkure virtuvē, visu laiku malka bija jātura priekšnamā, jo Alisei patika to nēsāt pa istabām, bāzt to mutē, tad nu to slēpām, bet sākot ar šo nedēļu, malka drīkst atrasties zem plīts, un Alisei nav par to interese.Tas ir patīkams panākums, jo šīs nedēļas nogalē mums šeit ir nopietni mīnus grādi, nav vairs jāvirina tik daudz durvis.

Arvien biežāk Alise ņem grāmatu un to pēta, visu laiku kaut ko murminot zem deguna.

Alise šajā nedēļā vienu pirmspusdienu jauki pavadīja kopā ar vecmāmiņu, mammai bija darīšanas pilsētā, un vecmamma lieliski izpalīdzēja.

Spēlējoties ar braucamkasti, viņa piekusa, un izdomāja ka to labi var apgāzt otrādi, un ieguva sev jauku soliņu.

Šajā nedēļā mazā uz visu ko norādot teica MAŅŅA, MAŅŅA, domā jau mans mans, katrā ziņā mus ir daudz un jauki panākumi.

Tiksimies nākamnedēļ.

Huggies Super Dry Attīstības dienasgrāmata: sākam otrās nedēļas atskaiti

20130109133803-18381.jpg