Atsauksme par Philips Avent snīpīškrūzīti

29. Sep 2020, 13:12 IneseB IneseB

Sveiki!

Es ar dēliņu Emetu, pieteicāmies Philips Avente mācību krūzītes testēšanai. Dēliņam šobrīd ir 1 gadiņš un 1 mēnesis. Dēliņš ir krūts bērns, tāpēc mums gan ēšana, gan dzeršana notiek savādāk, nekā bērniņiem, kuri ēd no pudelītes. Iespējams, mammas, kuras baro ar krūti, mani varētu kritizēt, bet salīdzinot savu dēliņu un draudzenes bērniņu, kurš no krūts atteicās, varu apgalvot, ka ēšana, tajā skaitā ēdiena kodīšana, notiek vēlākā, jo dēliņam ir tas zīšanas reflekss, tāpat ar dzeršanu. Viņš labāk izvēlas sūkt no dzeramkrūzītes vai no salmiņa, bet pats slinko un negrib dzert, jāpiedāvā, tad viņš labprāt dzer. 

Mums mājās ir dažādas un dažādu firmu krūzītes , bet neviena īsti pie sirds mums nebija gājusi, dažreiz pat dēliņš labāk izvēlējās dzer ūdeni no veikalā nopērkamās ūdens pudeles, kura domāta bērniem.

Dēliņam šobrīd jau ir 9 zobi un 3 vēl ir ceļā, tas nozīmē to, ka viņš visu grauž un labāk par dažādiem zobgraužiem viņam patīk dzeramkrūzīšu snīpīši, viņš dažus ir sagrauzis un krūzīte bija jāmet ārā, tāpēc nolēmām izmēğināt Philips Avente, un jāsaka, ka esmu patīkami pārsteigta, dēliņam ļoti ērti satvert un turēt pudeli rokās, viņš jau vairākas reizes ir padzēries patstāvīgi, kas mani ļoti priecē. Vēl viens lielu lielais pluss ir tas, ka ūdens nelīst ārā no krūzītes un mājā nav aizlaistīta. Vienīgi gribētos, lai instrukcijā būtu lielāka uzmanība veltīta tam, ka nedrīkst mest ārā to slikona detaļu, kas ir zem vāciņa, jo tā nodrošina ūdens neizlīšanu, mums bija viena krūzīte no Philips Avente 6+ , bet es izmetu to silikona ieliktni un ūdens visu laiku tecēja ārā, mūžīgi visa soma bija aizlaistīta. 

Kopumā mums krūzīte ļoti, ļoti patika un patīk, paldies par iespēju notestēt šo produktu, laikam, esam atraduši to, ko sen jau meklējamā, aizmirsu pieminēt, ka dēliņš nav sagrauzis snīpi, nav neviena zobu nospieduma, kaut gan viņš bieži krūzītes snīpi grauž. 

Vienīgais mīnuss, kuru es, kā mamma, saskatu, tas ir izdomāt risinājumu, kā izmazgāt to snīpi, jo tur ar laiku sakrājas nogulsnes no ūdens un var rasties nepatīkams aromāts un baktērijas. Es, protams, bieži sterilizēju krūzīti, bet ideālo tīrīšanas metodi vēl neesmu atklājusi. 

Tas arī viss! 

Prieks man un dēliņam par jauno mācību krūzīti! 

Labu vēlot,

Inese un Emetiņš! ❤