50% atlaide visām Klaudijas Hēlas e-lekcijām!

50% atlaide visām Klaudijas Hēlas e-lekcijām!

09. Jun 2023, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Fizioterapeite Klaudija Hēla ir viena no Māmiņu Kluba vecāku iemīļotākajām lektorēm. Un ne velti, jo Klaudijas profesionālās zināšanas ikvienā lekcijā un nodarbībā mijas ar praktiskiem padomiem un pozitīvu attieksmi, kas vecākus iedrošina un ļauj noticēt savai varēšanai.

No 2. līdz 11. jūnijam Māmiņu Kluba Vecāku skolā tevi sagaida Klaudijas Hēlas dienas! To laikā visām Klaudijas Hēlas e-lekcijām dāvinām 50% atlaidi, lai tu varētu sekmīgāk sagatavoties dzemdībām, būt gatava mazulīša aprūpei, iegūt zināšanas par bērna vadītu ēšanu, rotaļāšanos un arī uzzināt, kā palīdzēt bērniņam atvadīties no autiņbiksītēm.

Māmiņu Kluba E-lekcijas

5 lieliskas Klaudijas Hēlas e-lekcijas no 2. jūnija līdz 11. jūnijam ar 50% atlaidi!

Mazuļa piebarošana. Bērna vadīta ēšana

Ikvienam mazulim reiz pienāk brīdis, kad jāuzsāk piebarojums, taču vecākiem aktuāls jautājums – kā zināt, kad bērniņš ir tam gatavs? E-lekcijā saņemsi praktiskus padomus, kā uzzināt, kad bērns ir gatavs papildēdienam, un kāpēc bērnu ar papildēdienu arī nevajadzētu steidzināt. Klaudija Hēla e-lekcijā dalīsies ar ieteikumiem par ēdienreižu plānošanu, ēdināšanas vietas iekārtošanu, ēšanas paradumiem un daudziem citiem jautājumiem, kas vecākiem aktuāli piebarojuma uzsākšanas laikā.

Kā rotaļājas mazulis līdz 1 gada vecumam

Lai bērniņš sekmīgi attīstītos, vecākiem jānodrošina viņa vecumam atbilstošu un drošu rotaļu vidi. Klaudija Hēla e-lekcijā skaidro par rotaļu patieso nozīmi bērna attīstībā un dalās ar ieteikumiem, kā izvēlēties savam mazulim rotaļlietas un iekārtot vidi mājās tā, lai palīdzētu bērnam augt un attīstīties, atbalstot viņu rāpošanas un staigāšanas attīstības posmos.

Dzemdību pozas un elpošana

Lai sekmīgāk sagatavotos dzemdībām, aicinām noskatīties Klaudijas Hēlas e-lekciju par elpošanu un pozām dzemdībās. E-lekcijā gūsi ieteikumus, kā pareizi elpot kontrakciju laikā, apgūsi dažādas pozas un uzzināsi, kā partneris var palīdzēt šajā tik svarīgajā dzīves mirklī.

Atvadas no autiņbiksītēm jeb podiņapmācības ABC

Katram bērniņam vecums, kādā viņš sāk iet uz podiņu, ir atšķirīgs, tāpēc vērtīgi būs Klaudijas Hēlas padomi, kā podiņmācību apgūt ar prieku, bērnu nepiespiežot to darīt tikai tāpēc, ka vecāki tā uzskata par pareizāku. E-lekcijā arī uzzināsi, kā veidojas bērna izpratne par savu ķermeni un tā procesiem, kā izvēlēties pareizo vietu podiņam un neapjukt brīdī, kad podiņmācībā seko regress.

Mazuļa hendlings

Hendlinga pamatprincipu zināšanas dod vecākiem pārliecību par to, ka viņi maksimāli pareizi pieskaras un veido cieņpilnu komunikāciju ar mazuli. E-lekcijā apgūsi, kā veidot ikdienas režīmu ar jaundzimušo, pareizi mazulīti celt, velt, turēt, ģērbt un mainīt autiņbiksītes. Tāpat arī uzzināsi zīdaiņa masāžas pamatprincipus un to, kā piefiksēt bērniņa signālus.

Māmiņu Kluba E-lekcijas