Saldā miedziņa lietas

Saldā miedziņa lietas

11. Sep 2012, 00:00 aab aab

Domāju, ka nekļūdīšos, ja teikšu, ka katrai māmiņai gribas, lai viņas mazulim ir lielisks miedziņš, līdz ar to arī gultiņai un visam nepieciešamajam ir jābūt labam un ērtam!

Kad vēl tikai gaidīju bērniņu, zināju, ka daļu no nepieciešamajām lietām, darināšu pati. Protams, ka atklausījos, ka nedrīkstot ne adīt, ne šūt, tad nabassaite būšot ap kaklu! Bija, nu un?! Viņa puncī bija ļoti aktīva! :)

Tad nu lielāko daļu no lietiņām miedziņam darināju pati. Aizņēmos no draudzenes šujmašīnu un aidā. Vēl tagad atceros kā veikalos skatījos uz bērnu gultas veļām! Lieki piebilst, ka negribēju plikas un tik dārgas lietas! Un pašgatavotas ir daudz mīļākas :)

Gultas veļai audumus devos meklēt uz veikalu Mežroze. Lieliska vieta, drīzumā plānoju doties atkal! Cenas - lieliskas (un kurš ir teicis, ka izskavētais Abakhan ir lēts :D ), izvēle - dievīga! Ilgi staigāju pa veikalu un izvēlējos audumus. Vispār es tur vienā dienā biju divas reizes! :D

Gultas veļai izvēlējos divus (vispār jau trīs) audumus - 

Ar aitiņām, lai ir kas maigs un gaišs. Ar vārnu - akcentam. Ja godīgi, tad to tumšo nopirku tāpēc, ka man viņš tik ļoti iepatikās! Vīrs gan prasīja, ko šūšu - nezinu! :D 

Pārvalkus segai gribēju interesantus - tāpēc izmantoju divu veidu audumus - katru savā pusē. Lai ir interesantāk.  Paladziņi arī ir pieskaņoti.

Gultiņas apmalītei audumu ieraudzīju un uzreiz sapratu, ka tas IR īstais! Pelītes tik lieliski izkārtojušās horizontāli, vairākās joslās - nu tieši tas, kas bija nepieciešams. Apmalīte kalpo(ja) godam. Līdz brīdim, kad mazā izdomāja, ka viņa ir jāizmanto, lai iemigtu - gali tika atmūķēti vaļā un ņurcīti. tagad sintapons (kas ir pildijumā strēmelēs) ir sakrities līdz mini lielumiem (bet tikai galos).

Mantiņas pie gultas likās kā normāla lieta, jo mazā gribēja visu iepazīt. Tā nu liku lietā mazās mantiņas, kas tika sadāvinātas - iekāru dzijā un piesēju pie gultas. Īpaši mīļa ir miega dziesmiņas mantiņa. Tādu obligāti vēlējās tētis, vajagot un viss! :D (un vēl saka, ka mēs, mammas, gribam mazulim visu!) Kā dziesmiņa tiek uzvilkta, tā mazā zina, ka jātaisās uz čuču.

Tā kā meitiņa uzreiz ne vienmēr aizmieg, bet gan vēl paspēlējas, tad gultā ir arī dažas lielākas mīkstās mantiņas. Īpaši topā ir lācītis un Angry Birds manta! Tai tik lieliski var iekost degunā :D 

 

Tāpat tuvu gultiņai ir izkārtotas tumsā spīdošās zvaigznītes. Ziniet, spīd labi!

Ceru, ka visas šīs lietiņas meitiņai rada ļoti saldu miedziņu! :)

JAUNS PROJEKTS: Veidojam Miega Lādi kopā ar FRISO