Zanes Cingleres skaistumkopšanas noslēpumi

Zanes Cingleres skaistumkopšanas noslēpumi

14. May 2010, 23:15 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Katra sieviete ir skaista ne jau tādēļ, ka saliek sev centimetru biezu „špakteli” vai arī „izmet” milzum daudz naudas skaistumkopšanas salonos. Arī par pavisam niecīgu naudu var sakopt sevi gan fiziski, gan arī emocionāli. Lasi, kādi vēl ir Zanes Cingleres atzinumi pār skaistumkopšanu.

 

Man galvenais, lai pieejot pie spoguļa es sev pretim redzētu cilvēku, kas man patīk, kas smaida, kam acis smaida.

 

Bija laiks, kad paskatoties spogulī redzēju sagurušu, neapmierinātu seju ar skumjām acīm. Tas bija laiks, kad tikko bija piedzimusi meitiņa un sapratu, ka būšu viena ar diviem bērniem. Man tas likās kā pasaules gals – ko es tagad darīšu, kā tikšu ar visu galā, kā spēšu piedot meitas tēvam un pieņemt jauno situāciju.

 

Gāja laiks, lasīju dažādas mīļas grāmatas, Bībeli, kuru nekad nebiju turējusi rokās un sapratu, ka no tā jau mana dzīve nebeidzas, esmu sieviete, esmu mamma. Lai es saviem bērniem patiktu, man ir labi jājūtas un jāizskatās.

 

Sevi lutinu ar sejas maskām, kuras saglabājušās no komandējumiem, kuru laikā Ķīnā vairumā sapirku sev pērļu maskas, lieku arī dubļu masku, pēc kuras seja ir tik maiga un sārta. Regulāri katru dienu seju tīru ar Loreal sejas pieniņu, Pulana korejiešu sejas kopšanas sēriju ar pērlēm un zelta skaidiņām – sejas toniku, nakts un dienas krēmu, kā arī krēmu ādai ap acīm.

 

Vanna, kas nomierina un regulē asinsrites sistēmu, ir ļoti silta vanna ar citronu. Kādreiz ļoti sen šo vannu man ieteica mana homeopāte, jo man bija problēmas ar sirds un asinsrites sistēmu un bija nepieciešamas citrona vannas divas reizes nedēļā. Jāpielej vanna ar siltu ūdeni un tajā jāieliek trīs vidēji lieli citroni, kas sagriezti biezās šķēlītēs. Pirms kāpšanas vannā pie vannas ir trīs reizes ar rokām jāuztaisa ūdens zīme, pēc tam jāielien vannā un jāguļ, nedomājot ne par kādām problēmām. Vienmēr pirms es lienu ārā no vannas, vēl pārbraucu pāri ķermenim ar šīm citronu šķēlītēm, kas it kā bagātina ādu ar vitamīniem caur ādu.

 

Kad esmu laukos, vacāki izkurina īstu lauku pirtiņu, kas nelīdzinās nevienai pirtij modernajos sporta vai SPA centros. Karsējoties lauku pirtiņā ieziežos ar īstu lauku medu, kas arī bagātina ādu un dod enerģiju. Šī smarža un dabiskums aizdzen visas drūmās domas un nomierina un nākot vakarā no pirts skaisti un romantiski ir vērot debesis, zvaigznes. Gribas pateikties pasaulei par šo skaistumu.

 

Matus es kopju ar Schwarzkopf matu kosmētiku, izmantojot šampūnus, kondicionierus, maskas. Kad komandējuma laikā dzīvoju Ķīnā, tur īpaši matus lutināju ar ķīniešu matu maskām, kurām komplektā nāk eļļas ampuliņas. Mati pēc tam ir tik zīdaini un spīdīgi, jāatzīst, ka arī daudz straujāk aug.

{pic:1}

Lai koptu un attīrītu emocionālo skaistumu, mēs katru rītu ar kājām trijatā ejam pavadīt lielo puiku uz skolu, nākam atpakaļ. Dienā mēs ar meitiņu izstaigājām ļoti daudz, ir dienas, kad tiek noieti pat 5-7km. Kad esam laukos, ar puiku, kuram ir 7gadi, skrienam, lai uzturētu fizisko formu un tas dod tādu enerģiju. Mēnesī divas sestdienas esam dēliņa sacensībās, kur arī tiek noskrieti vairāki kilometri, jo, lai sekotu līdzi viņam mototrasē, nākas skriet gan trasi, viņu uzmundrinot, vienalga, vai līst lietus, vai spīd saule, vai sniegs snieg, esam visi kopā un domājam labas domas.

 

No labām domām, vairojas labi darbi un nevajag tiekties pēc tā, kā nav, bet vajag priecāties par to, kas ir un mīlēt sev vistuvākos.

 

Piedalies arī Tu skaistumkopšanas knifiņu konkursā un laimē friziera apmeklējumu un Schwarzkopf Professional matu kosmētiku!

3

 

 

Vairāk par konkursu lasi ŠEIT!

07. Oct 2009, 19:55

Cik jauki!!!
Es noteikti pamēģināšu citronu vannu....!!!
😀😉😀

07. Oct 2009, 11:08

vai ku mīļš raksts! 😀)) mamma malace ;-)

07. Oct 2009, 10:11

svaigs gaiss tiešām ir labakais,lai nostiprinātu organismu😀