Vineta: esmu pazaudējusi daļu sevis

Vineta: esmu pazaudējusi daļu sevis

22. Oct 2010, 21:51 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pēc ilgām pārdomām nolēmu pieteikt savu dalību konkursā.

{smallpic:1}
Esmu diezgan jauna māmiņa, man ir 22 gadi un manai mazajai meitiņai Evelīnai tagad ir 7,5 mēneši. Pārmaiņas savā dzīvē  vēlos, jo jūtu, ka pašlaik vairāk laika veltu mazajai nekā sev un draugam, līdz ar to paskatoties uz sevi spogulī liekas, ka esmu pazaudējusi daļu sevis.

 

Kādreiz diezgan bieži sevi veltīju pārvērtībām, bet tā arī nespēju atrast sev piemēroto, un tagad tam īsti neatliek laiks. Pašlaik šķiet esmu nolaidusi rokas, bet gribās saņemties un būt skaistai, jaunai  mammai un sievai, vēl jo vairāk tāpēc, ka marta beigās gaidāmas kāzas un ļoti gribas sevi sapucēt un atgūt to kādreizējo uzmanību no sava topošā vīra. Viņš jau saka, ka tāpat esmu skaista, bet gribās arī pašai iegūt to pārliecību :)

Vineta Ludborža

Piedalies arī TU jaunajā konkursā "GRIBU BŪT SKAISTA"!

Sūti savu pieteikumu uz kristine@maminuklubs.lv

 

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 22:59

Turies, Vineta! Tā nav nekāda vaina Tevī - tas ir pilnīgi normāls jauno māmiņu stāvoklis😀 Man arī tā ir, pēc pirmā bērna kādu pusotru gadu bija, un arī tagad pēc otrā - nevaru saņemties atkopties, notievēt, vingrot, kopt sevi - man tam vienkārši nav spēka un nav arī tādas 100% vēlēšanās noņemties, bet tuvojas vasara!!!!

29. Jan 2010, 16:34

Veiksmi pārvērtībās!!!

29. Jan 2010, 15:14

Domāju, ka laiks ko veltī mazajai būs liels ieguldījums meitiņas nākotnē! Bet ceru, ka atradīsi laiku arī sev un topošajam vīram! Lai Tev izdodas!