Vairāk nekā 100 ģimeņu pulcējas pasākumā Mazulim drošs mājoklis

Vairāk nekā 100 ģimeņu pulcējas pasākumā Mazulim drošs mājoklis

05. Jan 2011, 14:04 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sestdien, 27. martā, no plkst. 12.00 – 15.00, t/c Spice Home norisinājās bezmaksas ģimeņu pasākumi, kuru laikā apmeklētāji tika iepazīstināti ar bērnam droša mājokļa iekārtošanu. Ģimenēm bija iespēja uzzināt Māmiņu Klubs ekspertu ieteikumus par mazuļa drošību un dizaineru ieteikumus par jaunākajām tendencēm interjera dizainā. Visi pasākuma apmeklētāji saņēma dāvanā jaunākos Drošības noteikumus un uzlīmi ar tālruņa numuriem, kur zvanīt, ja notikusi nelaime.

 {smallpic:1}

{smallpic:2}

Kopumā pasākumu apmeklēja un dažādās aktivitātēs – konkursos par mājokļa un bērna drošību piedalījās vairāk nekā 100 ģimeņu. Pasākumā aktīvu dalību ņēma ne tikai mammas, bet arī tēti, kuri bija ieradušies kuplā skaitā.

 {smallpic:3}

{smallpic:4}

Aizvadītajā sestdienā bērni kopā ar Drošības rūķi varēja darboties radošajās darbnīcās Pasaku Nams, zīmējot un krāsojot. Savukārt mammām un tētiem bija iespēja tikties un uzdot aktuālus jautājumus par Māmiņu Klubs ekspertēm – psiholoģei Diānai Zandei, Dr. Irēnai Putniņai, t/c Spice Home un raidījuma „Mājokļa jautājums” dizainerēm Zanei Skalbergai un Kristiānai Lepsei. Ģimenes varēja saņemt praktiskus padomus droša mājokļa iekārtošanai, kā arī uzzināt jaunas un interesantas idejas, mājokļa vai dzīvokļa labiekārtošanu Lieldienu svētku noskaņās.

 

 

Foto: Dagnija Sabale

 

Ja arī Tu biji uz šo pasākumu, pastāsti par saviem iespaidiem, spiežot uz pogas!

 

1

30. Mar 2010, 00:55

Mēs arī nokavējām sākumu , bet ilgi neuzskavējāmies.