Specializētas Philips AVENT kožamās rotaļlietas Jūsu mazulim!

Specializētas Philips AVENT kožamās rotaļlietas Jūsu mazulim!

10. Oct 2011, 20:44 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Zobiņu nākšanas process mazulim, kā arī viņu vecākiem var sagādāt ne mazums raižu. Lai mazulis saņemtu maksimālas rūpes un atbilstošu palīdzību zobiņu nākšanas laikā, Philips AVENT ir izstrādājis 3 līmeņu kožamo rotaļlietu sēriju, kas paredzētas tieši tām smaganiņām, kas ir jūtīgas – priekšzobiņu, acu zobiņu, dzeroklīšu nākšanas laikā!

 

Lai vieglāk atpazītu un saprastu, kuras kožamās rotaļlietas ir aktuālas Jūsu mazulim tieši šobrīd, uz iepakojumiem norādīti numuriņi 1, 2, 3, kas attiecīgi atbilsti – priekšzobiņu, acu zobiņu un dzeroklīšu nākšanas periodam.

Philips AVENT piedāvā arī kožamo rotaļlietu dizaina izvēles iespējas: klasiskā un dzīvnieciņu sērija.

 

Priekšzobiņiem – Kožamā rotaļlieta veidota tā, lai derētu mazāko bērniņu rociņām un mutītēm. Palīdz remdēt sāpēs, kas rodas priekšējo zobiņu nākšanas laikā. Priekšzobiņiem paredzētās kožamās rotaļlietas drīkst sterilizēt arī tvaika sterilizatoros.

Acu zobiņiem – Kožamā rotaļlieta veidota tā, lai derētu jau nedaudz vecāku bērniņu rociņām un mutītei. Šīm kožamajām rotaļlietām ir gan cietā, gan mīkstā kožamā virsma. Iespējams ievietot kožamo rotaļlietu arī ledusskapī, lai atvēsinātu ar ūdeni pildīto mīksto rotaļlietas daļu - tas palīdzēs efektīvi mazināt acu zobiņu nākšanas sāpēs Jūsu mazulim.

Dzeroklīšiem – Šīs kožamās rotaļlietas paredzētas jau vecākiem mazuļiem laikā, kad sāk parādīties dzeroklīši. Šīm kožamajām rotaļlietām ir vairāk rotaļīgu elementu (kustīgas rotaļlietas detaļas), lai veiksmīgāk palīdzētu novērst mazuļa uzmanību no zobiņu nākšanas sāpēm. Arī šīm kožamajām rotaļlietām ir ar ūdeni pildītās rotaļlietas mīkstās daļas. Ievietojot rotaļlietu ledusskapī, mazulim to pēc tam graužot, būs patīkama atvēsinoša sajūta.

Izmantojiet iespēju iegādāties Philips AVENT kožamās rotaļlietas veikalā „mixX” (t/c MOLS) Mola Zelta dienu ietvaros no 06.12. – 12.12.10 ar -30% atlaidi!!!

 

Vienmēr domājot par Jums!

www.sancis.lv/avent