Sausi un tīri deguntiņi ar Kleenex® Balsam produktiem

Sausi un tīri deguntiņi ar Kleenex® Balsam produktiem

07. Mar 2012, 14:30 maijbite maijbite

Labdien, lieliem un maziem deguniem! :))

Izlasīju konkursa noteikumus un nolēmu – piedalīšos, kāpēc gan ne, ja vajadzīga tikai atsauksme par Kleenex® Balsam produktiem. Tad nu pie lietas.

1) Atsauksmē pastāsti, kurus no Kleenex® Balsam produktiem esi lietojusi  - Kleenex® Balsam (kabatlakatiņi ar kliņģerīšu balzamu) vai Kleenex® Balsam Fresh (satur aizsargājošo kliņģerīšu balzamu, bet tām vēl piemīt atsvaidzinošs mentola aromāts). 

Sen senos laikos, kad iesnas man bija daudz biežāk, esmu lietojusi Kleenex® Balsam kabatlakatiņus ar kliņģerīšu balzamu. Šoreiz, konkursam par godu, nolēmu izmēģināt arī otru kabatlakatiņu veidu Kleenex® Balsam Fresh. :) Man laikam ir aukstuma iesnas (ja tā tās var nosaukt), jo tiklīdz esmu ārā, kad ir vēss laiks, visu laiku šņaukājos un tad nu vienas vai citas firmas kabatlakatiņi vienmēr kabatā. Vakar man bija līdzi Kleenex® Balsam Fresh. Tad, kad gribēju nofotografēt sevi, kad tos lietoju, fotoaparāta baterija izlādējās – nav/nebija lemts man tikt kadrā. :))

2)Pastāsti, kur produktu iegādājies, un kas palīdzēja izvēlēties tieši Kleenex® Balsam (TV reklāma, reklāma internetā, draudzenes ieteikums, vai vienkārša nejaušība).

Kleenex® Balsam ar kliņģerīšu balzamu „iepazinos” TV reklāmās. Gribējās iesnu laikā palutināt savu deguntiņu ar ko mīkstu. Savukārt par Kleenex® Balsam Fresh uzzināju Māmiņu klubā. Nebiju lietojusi šos kabatlakatiņus, tādēļ arī izmēģināju.

3) Kā Tev patika šo kabatlakatiņu smarža, maigums? Kuras šo kabatlakatiņu īpašības Tev patika vislabāk?

Abu kabatlakatiņu smarža iesnu laikā netraucē. Iespējams, ka tad, kad nav iesnu, negribētu, lai kabatlakatiņiem ir kāda smarža. Patīk tas, ka Kleenex® Balsam ar kliņģerītēm palīdz arī noberztajai ādai ap degunu. Savukārt Kleenex® Balsam Fresh patīkami atsvaidzina un palīdz vieglāk elpot. :) Abi kabatlakatiņu veidi ir gana maigi un mīksti. :)

4) Pastāsti arī to, vai lietojāt Kleenex® Balsam kabatlakatiņus visa ģimene?

Pārsvarā kabatlakatiņus lietoju es, bet, kad meitai ir iesnas (2x ir bijušas), tad cenšos slaucīt mazo degunteli ar pēc iespējas maigākiem un mīkstākiem kabatlakatiņiem.

5) Kā arī - gaidām bildes, kurās redzami esat gan Jūs - lielie testētāji ar Kleenex® Balsam kabatlakatiņiem, gan mazie testētāji!

Kā jau rakstīju, kad vēlējos kadrā dabūt arī sevi, fotoaparāts izlādējās. Sanāca tikai 1 bilde ārā, kur redzams, ka man kabatlakatiņi vienmēr kabatā (arī somā). ;)

Manu aktīvisti arī diezgan grūti ir dabūt kadrā, tad nu mēģināju piekukuļot ar Kleenex® Balsam Fresh kabatlakatiņiem (bildes darbībā).

Meita šos kabatlakatiņus gan ostīja, gan plēsa, gan arī mēģināja noslaucīt galdu. Viss izdevās – šie kabatlakatiņi der visām nosauktajām nodarbēm. :))

Pēc meitas testēšanas...



 

Lai veselība un jauka diena visiem! :)

Testētājas - Maija un Elīza :))

 

Pamēģināji Kleenex Balsam? Uzraksti atsauksmi un saņem dāvaniņu!


IESŪTI ATSAUKSMI ŠEIT!