SANITA: Vēlos atgūt pašapziņu

SANITA: Vēlos atgūt pašapziņu

13. Oct 2010, 13:15 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šodien bezmērķīgi klīstot pa interneta plašumiem nejauši nonācu arī portālā maminuklubs.lv un nolēmu šeit palūkot, kas jauns un varbūt arī noderīgs ir ievietots mājas lapā. Un tā nejauši arī atklāju, ka ir izsludināts konkurss "Gribu būt skaista" un ilgi nedomājot nolēmu, ka es vēlētos tajā piedalīties.

{smallpic:1}


Iemesls tam ir tas, ka es jau vairāk kā gadu esmu mājsaimniece un audzinu savu 1,3 gadus veco meitiņu un godīgi sakot pa šo laiku esmu diezgan palaidusies un neizskatos vairs tik labi, kā tas bija pirms bērniņa piedzimšanas, jo tagad galvenā prioritāte ir bērna vajadzību apmierināšana un tā rezultātā sevi esmu nostādījusi otrā plāna lomā, vienmēr aizbildinoties ar to, ka es jau varu arī paciesties tā mazā "ķipara" dēļ. Tomēr pēdējā laikā pārāk daudz cilvēku man sāka norādīt uz to, ka tā dzīvi vairs nevar turpināt, jo pirmām kārtām es esmu sieviete un tikai pēc tam mamma.

 

Izmaiņas dzīvē bija nepieciešamas arī tāpēc, ka dzīvojot dzīvi ar tādu uztveri kā līdz šim es varu zaudēt ne tikai savas draudzenes, kas kaunas pat iziet ar mani sabiedrībā, bet arī savu vīru.

 

Domājot par to, ko es sagaidu no šī konkursa - tas būtu, iespēju atgūt savu pašapziņu un starp mātes rūpēm atrast atkal sievieti un iegūt to sajūtu, kas mani pārņem vienmēr pēc friziera apmeklējuma - tu jūties tik skaista, ka ar savu pozitīvo enerģiju esi gatava kalnus gāzt un ar augsti paceltu galvu brāzties cauri viesiem dzīves uzliktajiem šķēršļiem un grūtībām. 

 

Sanita Kalva- Vaivode

 

Piedalies arī TU jaunajā konkursā "GRIBU BŪT SKAISTA"!

Sūti savu pieteikumu uz kristine@maminuklubs.lv

21. Jan 2010, 11:13

Manuprāt, tas atkarīgs no sievietes, man meitai ir 2 men un es juutos kaa sieviete, jo ieskatos spogulii un sev patiiku, jo atrodu laiku aiziet sevi sakopt un, manuprāt, ģērbjos ar es forši un smuki, jo vīram patīk. Bet mēs visas esam citādākas, bet galvenais sevi nepazaudeet.