Sanita: es vingroju, lai būtu skaista!

Sanita: es vingroju, lai būtu skaista!

21. Oct 2010, 17:53 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mani sauc Sanita, esmu 21 gadu jauna māmiņa!

{pic:1}
Kad paliku stāvoklī ar savu pirmo bērniņu Markusu( nu jau mazajam ir 8 mēneši), svēru 59kg kaut pirms tam man jau bija neliels vēders.

 

Ar puiku pieņēmos svarā 15kg, puika man piedzima normāla svarā 3,710 ,bet, kamēr viņš man bija puncītī, mans vēders bija izstaipīts tik ļoti liels!!

 

Un man arī taisīja neplānoto ķeizaru un tagad vēders izskatās kā bumba! Domāju, ja pati būtu dzemdējusi, tad vēders izskatītos savādāk, jo, kad paskatījos pēc dzemdībām uz sevi, tad tāda sajūta bija, ka man vēl viens bērniņš ir palicis iekšā, cik liels tas puncis bija!!

 

Pēc tam domāju, ja pati barošu (jo pieniņš vel joprojām ir)tad arī nepieņemšos svarā un ka varbūt arī notievēšu, jo lasīju, ka, ja baro ar krūti, tad daudzas māmiņas paliek slaidākas un domāju, kāpēc gan ne! Bet nekā..

 

Cenšoties, lai pieniņa būtu vairāk, ēdu tā kārtīgi un nu, lūk, tagad sveru 69kg, seja man izskatās nobarota. Es pat nezinu, ko darīt. Tā kā tagad es mazo piebaroju ar kārtīgu ēdienu, jo ar pienu vien nepietiek, nolēmu kaut ko lietas labā darīt- es jau pa dienu esmu sākusi taisīt vēderpresītes, cenšos neēst baltmaizi, ēst vakarpusē mazāk, kaut tas ir grūti, bet cenšos, jo vēlos normāli nepiepūloties ielīst biksēs un izskatīties smuki :)

 

Sanita

Piedalies arī TU jaunajā konkursā "GRIBU BŪT SKAISTA"!

Sūti savu pieteikumu uz kristine@maminuklubs.lv

28. Jan 2010, 21:00

Lai izdodas iecerētais!!!