Rebeka: mana problēma ir neizlēmība

Rebeka: mana problēma ir neizlēmība

12. Oct 2010, 17:36 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lasīju jau citu mammu pieteikumus un sapratu, ka manas vēlmes krasi atšķiras un mana problēma ir neizlēmība.

 

Visā visumā man pašai šķiet, ka izskatos labi un ģērbjos labi, bet vai tā ir? Pašai jau var šķist, ka viss ir kārtībā, bet varbūt citi no malas skatoties domā  - šausmas! Ko viņa tur uzvilkusi?? Un pēc kāda putnubiedēkļa izskatās??

Agrāk katru sezonu devos uz Rīgas modes nedēļām un skatījos, kas tad nu ir modē un, kas jāvelk nākamajā sezonā ,pie tā arī pieturējos, bet tagad kopš man ir Jēkabs, neesmu apmeklējusi nevienu no šiem pasākumiem un patiesībā,  tikai internetā lasot dažādus rakstus ,nedaudz nojaušu, kas ir modē, turklāt grūti saprast, vai tas man izskatās labi vai nē, jo modē jau var būt daudz kas, bet katram cilvēkam tas izskatās atšķirīgi.

{pic:1}

{pic:2}

Galvenā mana problēma ir mati, gan frizūra, gan krāsa. Naktīs nevaru aizmigt domājot par to, kā īsti ir labāk -gaiši vai tumši, balināt vai atstāt?? Pie friziera neesmu bijusi entos gadus. Pirms diviem gadiem palūdzu, lai draudzene apgriež galus un tas arī bija viss, pie nopietna friziera laikam neesmu bijusi kopš bērnības, un frizūra patiesībā tagad, kad ir atauguši mati izskatās briesmīgi, bet nezinu, ko varētu mainīt un kā labāk izskatītos. Esmu veikusi gan aptaujas internetā, gan draugu un ģimenes locekļu vidū, visiem domas par to, kas man piestāvētu labāk, tik krasi atšķiras, ka tas neko nedod, vienalga palieku neziņā un mokos ar šo problēmu.

 

Rebeka Šulca

Piedalies arī TU jaunajā konkursā "GRIBU BŪT SKAISTA"!

Sūti savu pieteikumu uz kristine@maminuklubs.lv

20. Jan 2010, 10:15

Tev superīgi izskatās blondi mati!Par cik pati esmu blondīne,tad es par šo matu krāsu tikai par!😀