Par glābējsilītes princesīti liela cilvēku interese

Par glābējsilītes princesīti liela cilvēku interese

22. Nov 2010, 21:08 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Par svētdien glābējsilītē atstāto meitenīti ir interese gan no iespējamajiem adoptētājiem, gan vienkārši cilvēkiem, kuri vēlas meitenītei nogādāt drēbītes, portālam TVNET pastāstīja Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas Sabiedrisko attiecību dienesta vadītāja Romēna Namniece.

 

Viņa uzsvēra, ka ar meitenītes adopcijas jautājumiem slimnīca nenodarbojas, šie pienākumi ir Rīgas bāriņtiesai. Tomēr vakar slimnīca saņēmusi vairākus e-pastus, kur cilvēki interesējas par iespējām meitenīti adoptēt vai nogādāt viņai drēbītes.

 

Meitenīte jūtas labi, lielāko daļu diennakts viņa pavada, mierīgi guļot, kā jau šajā vecumā pienākas. Meitenīte uzvedas atbilstoši vecumam. 

 

"Īsta maza princesīte," Namniece raksturoja pamesto bērniņu.

 

Slimnīcas pārstāve atturējās prognozēt, cik ilgā laikā meitenīti varētu adoptēt, taču atzina, ka bērniņš no slimnīcas varētu  nokļūt tieši audžuģimenē, nevis kādu laiku pavadīt vēl bērnunamā. Patlaban slimnīca kārto dokumentus. Meitenītei vēl nav vārda.

 

Portāls TVNET jau vēstīja, ka svētdienas pēcpusdienā slimnīcas teritorijā esošajā glābējsilītē ievietots otrs bērniņš. Meitenītei mamma bija atstājusi pudelīti, piena maisījumu un autiņbiksītes. 20. decembrī dzimušo puisīti Kristianu bērniņa māte glābējsilītē atstāja 23. decembrī.

 

Santa Kvaste, TVNET

24. Feb 2010, 15:50

...nu vot skumjš raksts ar laimīgam beigām!!

Muuna Muuna 24. Feb 2010, 11:52

man arī prieks par mazo 😀 Es vispār neskumstu par tiem bērniņiem, kas nonāk tai silīte, kaut arī tur skumjšs stāsts apakšā... , jo tomēr tos bērniņus, kas nonāk glābējsilītē gaida mīļi un gādīgi vecāki un viņi šajā pasaulē nebūs vieni un pamesti - varbūt pat mīlēti vēl vairāk! Viņu turpmākais dzīvesstāsts ir laimīgs un pozitīvs. Cik vieni negribēja, tik otri nevar sagaidīt, jo no visas sirds vēlas savā dzīvē tādu mazu radībiņu 😀

24. Feb 2010, 10:19

ļoti jauki, ka mazā nokļūs ģimenē, kurā viņa būs tik ļoti gaidīts bērniņš. lv ir daudz tādu ģimeņu. veiksmi! 😀