Papildinām rubriku "Attīstām mājās"!

Papildinām rubriku "Attīstām mājās"!

02. Aug 2012, 12:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Atcerieties? Mēs jau stāstījām, ka to, cik ļoti lielā mērā atvērsies katra bērna potenciāls, var spriest pēc tā, kas tiks ielikts viņa attīstībā līdz trīs gadu vecumam. Kā Jūs attīstāt sava bērna potenciālu? Pastāstiet mums par to, un lasiet arī citu vecāku iesūtītos padomus, idejas, kas var noderēt ikviena mazuļa vecākiem!

Māmiņu Klubs, iespēju robežās, cenšas palīdzēt vecākiem sava bērna attīstības procesā. Trešdienās un sestdienās Māmiņu Kluba Vecāku skolā notiek attīstošās nodarbības. Savukārt, interneta portālā daudz ideju var smelties rubrikā Attīstām mājās. 

Rubrikā, kāda jauna, jauka projekta ietvaros, ik dienas lasāmi speciālistu ieteikumi, padomi, kā arī, vecāku iesūtīti padomi un idejas.

Bet, lai šī ideju krātuve izdotos patiesi vērtīga, mums vajadzīga arī Tava palīdzība! Ja katrs tajā ieliks daļiņu sevis, pēc tam kopīgi papildinātā rubrika varētu netikai citiem vecākiem, bet arī TEV!

Tā nu, pašķirsto šīs rubrikas lapas, atradām starp iesūtītiem lietotāju rakstiem šo to interesantu:

Gribi iemācīties un pēc tam atkārtot skaitļus kopā ar aktīvu darbošanos svaigā gaisā? Savā rakstā "Mācāmies un atkārtojam skaitļus" vairāk par to pastāstīja mums Minniite.

Ir vasara, ziedu laiks, un noteikti māmiņas Wife aicinājums "Spiežam augus!" var noderēt arī tava bērniņa attīstībā!

Maija mēnesī māmiņa Iegrave aicināja nest mākslu ārā un krāsot akmeņus!

Ja gribas padarboties ar mazuli, bet ir vēlme padarīt kopā ko nesarežgītu, noderēs senāk iesūtītais Estesmammas padoms darboties ar varavīksnes sāli!

Viena no pirmajām idejām, kas rubrikai tika iesūtīta, savulaik, nāca no Ululas, kas tolaik vēl mazo meitiņu mājās iepriecināja ar pašas pagatavotu, pavisam vienkāršu rāpošanas stimulatoru!

Un rubrikā, protams, ir atrodamas vēl dažādas idejas, kas var noderēt arī tev, mīļo māmiņ, kas šo lasa!

Bet visvairāk mēs ceram iekustināt ledu un sagaidīt no jums bilžu stāstus ar padomiem, kas var noderēt arī citiem vecākiem.

Jūs taču saprotat - nav pateicīgākas vides attīstībai par mājām, jo mājas ir vieta, kur mazulis allaž jūtas mīlēts, novērtēts, vajadzīgs, vienīgais un vislabākais, neskatoties uz to, ka, iespējams, ģimenē nav vienīgais mazais žiperis.

Un laiks, ko mēs veltām savām atvasēm, ir visskaistākais un vērtīgākais laiks, jo tas palīdz bērnam pilnvērtīgi augt un attīstīties!

Gaidām no jums padomus un idejas par to, kā bērnu attīstīt mājās!

Veseliem augt!

Māmiņu Klubs

JAUNS PROJEKTS: Izaugt kopā ar Huggies® Super Dry

KONKURSS!!!

Iesūti savu īpašo padomu!

Lai šī ideju krātuvīte izdotos patiesi vērtīga, ar redakcijas gatavotiem padomiem vien būs par maz, tāpēc mums būs vajadzīga tava palīdzība.

Ja katrs tajā ieliks daļiņu sevis, pēc tam kopīgi papildinātā rubrika varētu noderēt arī citiem vecākiem un praktiska pieredze taču ir kaut kas neizmērojams!

Tātad četru nedēļu laikā aicinām iesūtīt praktiskus padomus, vēlams ar fotogrāfijām, ko un kā darāt kopā ar bērnu savās mājās, lai palīdzētu mazulim.

Te nu jāsaka, ka vienalga, vai mazulim ir viens mēnesītis, viens gadiņš vai jau divi gadiņi - attīstīties. Jo galvenā doma jau ir un paliek tā pati- ko mēs, vecāki, varam sniegt, ierādīt, iemācīt savam bērnam, lai attīsītu viņa potenciālu!

IESŪT SAVU PADOMU ŠEIT!

Katra māmiņa var iesūtīt vairākus padomus, ieteikumus, blogus! Mēs par to tikai priecāsimies!

BALVU FONDS

Katru nedēļu - veicināšanas balva

Katru nedēļu katrā portālā - www.maminuklubs.lv un www.maminklub.lv - par nedēļas ieguldījumu mūsu ideju krātuvītē (vērtēsim gan aktivitāti, gan kvalitāti) viena māmiņa saņems veicināšanas balvu.

Katru nedēļu tās būs

dažādas galda spēles

no bērnu preču veikala "Princese" (Saharova iela, 8, Rīga)

 

Katru otro nedēļu papildus pasniegsim

masāžas paklājiņu no dizaina studijas Kabinetto

Katru reizi tie atšķirsies pēc savas faktūras

GALVENĀ BALVA

Visi iesūtītie padomi un blogi piedalīsies lielās balvas izspēlē -

mēneša abonementam uz attīstošajām nodarbībām Māmiņu Klubā

Tāpat kāda māmiņa saņems

lielo iepakojumu Huggies® Super Dry autiņbiksīšu,

kas sniegs aizsardzību mazulim līdz pat 12 stundām!

 

Izspēlēsim arī

vienu mobilā alfabēta komplektu

(to var pasūtīt pa e-pastu sabina.bakilina@gmail.com)

Konkurss norisināsies līdz 26.augustam ieskaitot

AUGSIM UN ATTĪSTĪSIMIES KOPĀ!