Notiek arī tādi brīnumi!

Notiek arī tādi brīnumi!

17. Feb 2012, 08:32 mammma_2012 mammma_2012

Kādu dienu pamanīju, ka pastiprināti domāju par bērnu, pat pieļāvu domu, ka tiešām varētu palikt stāvoklī, kaut ar loģisko prātu sapratu, ka tīri no emocionālā viedokļa vajadzētu nogaidīt. Tiem, kuriem pastāstīju par savām vēlmēm, apgalvoja, lai tomēr pagaidot. Piekritu viņu teiktajam, bet...... tad sāka sekot brīnumi!


Dzīvoju mierīgi, ar draugu lēnām plānojām kāzas, bet mīlēšanas reizēs mistiskā kārtā sāka plīst prezervatīvi, tā ka vienā reizē varēja saplīst pat divi. Domājām, kaut kas traks, nu kā viņi tos ražo! Kaut kā sāka vilkt uz pagrēkošanas pusi, dažreiz vispār neko nelietot. Un tad vienā šādā mīlēšanas reizē es sajutu tādu kā gaismu, kas izgāja cauri visam ķermenim - kaut kas tāds, ko nevar ne aprakstīt ne izstāstīt.  Es tik nodomāju, ka gan jau nekas TĀDS tas nav. Pagāja mēnesis, nekas nenotiek no tā saucamajām sieviešu lietām, domāju, ai, nu jāpagaida, jo nu nejutu nekādas ne fiziskas, ne emocionālas pārmaiņas. Protams, kad jau likās, ka pārāk ilgi jau nekas nenotiek,  uztaisīju testu, un, jā, pat minūte nebija jāgaida, kad redzēju, ka bebis ir pieteicies.

 

Esot tā, ka vēl pirms sieviete paliekot stāvoklī, trīs mēnešus iepriekš atnākot pie mātes bērna gars, un tikai pēc tam sieviete paliekot stāvoklī.

 

Gribētos zināt citu māmiņu sajūtas pirms bērniņa ieņemšanas. Un ja kāda ir sajutusi arī to īpašo mirkli, kad tas notika, tad būtu jauki, ja padalītos savās sajūtās!

13. Apr 2011, 21:20

Man laikam nekādas tādas mistiskas zīmes nebija. Bet tajās pāris nedēļās, kad "taisijām bērniņu" katra mīlēšanās reize bija īpaši emocionāla. Kad paliku stāvolī, pēc tam tas jau bija savādāk. Un pēc nakts, kad likās, ka tas ir noticis, nākamajā dienā man bija milzīgs vējums un biju ļoti raudulīga. 😃 Pēc tam skaitot dienas sanaaca, ka tā patiešām varēja būt TĀ reize.

13. Apr 2011, 20:36

Paldies visām, kuras dalījās savās sajūtās. Man likās ļoti interesanti, ka daudzām no Jums tieši draudzenes ir nosapņojušas sapni par bebuku. Jā un Sherija, Tu man nejauši atausi atmiņā mirkli ar stārķi. Kad biju aizbraukusi uz laukiem, tad rudenīgajā vakarā biju izgājusi laukā, bija skaista migla un pa lauku pastaigājās tas pats palaidnis stārķis, un es vēl tik nodomāju, mazums vai! Bet Ziemā jau viss notika!

nosiguldas nosiguldas 13. Apr 2011, 14:51

Mums pateica, ka jānotiek brīnumam, lai mazulīte pieteiktos, es arī noteikti varu pateikt, ka zinu dienu, kad paliku stāvoklī, gulēju ar kājām pret sienu un vīrs nosmējās nu te noteikti būs mazulis un tā arī notika. Bija tāda kā pārliecība, ka ir, bet baidījos tam noticēt, nākošā mēneša sākumā sapratu, ka ir, testus gan taisīju no rīta, vakarā un naktī un tikai pēc ceturtā to paziņoju vīram.