Mazais staigātājs piedalās kartupeļu talkā!

Mazais staigātājs piedalās kartupeļu talkā!

02. Jul 2012, 18:27 saulux10 saulux10

Sveiki!

 

Rudens ir klāt un laiks ir doties  kartupeļu talkā,tas ir vēl viens iemeslsm lai ģimene pabūtu kopā un labi pavadītu laiku,gan smejoties,gan lasot kartupeļus,tādējādi padarot labu darbu,bet kā kartupeļu lasīšanā sokas mazajai staigātājai.

 

Kopā ar mammu rokās sadevušās dodamies uz lauku,kur kopīgiem spēkiem pārvaram zāļu,valēnu un kartupeļu šķēršļus,meitiņa pēctam mēģināja pati tikt galā ar lielajiem nelīdzenajiem zemes pauguriem,bet mazās kājiņas tik pinās un tinās.Nolēmām ,kad vieglāk viņai būs pārvietoties pa iebraukātajām sliedēm,ko atstājis traktors "kratot"kartupeļus.

 

Mazais staigātājs prātīgi demonstrē kā pacelt kartupeli pietupoties, to paņem un tad atkal iztaisnojas un Hops iemet to savā spainītī,tad ar savu skatienu vēršas pie manis,lai dzirdētu un redzētu kāda būs mammas reakcija.

 

Tikpat aizrautīgi mazā rosās ap zāļu stiebriņiem un kociņiem,interesi izrāda arī par akmeņiem,kuri ir gandrīz tik pat lieli kā kartupeļi.

 

Tikpat svarīgi un ar dziļu domu meitiņa pasniedz mammai kartupeļus,lai iemestu tos grozā.

 

Interesants atgadījums sanāca,ka meitiņa bija atstāta savās nodarbēs viena,pēc laiciņa atskatos,kā tad manai puķītei sokas,izrādās ka viņa novilkusi savu zābaciņu un sametusi tajā mazus un skaistus kartupelīšus.

 

Šeit arī dažas bildītes:

Nu tāda nu bija mūsu mazās staigātājas talka,pirmā kartupeļu talka,zinu ka otrā kartupeļu talka jau būs ražīgāka,jo mazā jau pati varēs pārvarēt lielos zemes paugurus un tikt līdzi mammas ātrumam.

Kādā vecumā tavs mazais staigātājs piedālījās šādā talkā vai kādā citā un kā viņam tā veicās?

Baiba

 

Mazo staigātāju klubiņu atbalsta Huggies Little Walkers - speciālas autiņbiksītes-biksītes mazajiem rāpotājiem un staigātājiem!

Pērc Huggies® Little Walkers® un laimē Teddy Mountain rotaļlietas katru nedēļu!

 

saulux10 saulux10 15. Sep 2011, 10:21

jā viņai patīk un ceru kad tad paliks uz ilgu laiku 😉

saulux10 saulux10 15. Sep 2011, 10:20

manai gads un gandrīz mēnesītis 😉

14. Sep 2011, 15:02

Fantastisks raksts un bildes 😀