LĪGA: stilista palīdzība būtu tieši laikā!

LĪGA: stilista palīdzība būtu tieši laikā!

29. Oct 2010, 15:20 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Arī es uzdūros uz iespējas piedalīties konkursā par iespēju kopā ar stilisti veidot savu stiliņu un tas bija tieši tas, ko sen jau esmu vēlējusies.

 {smallpic:1}

Pirms pusotra gadiņa piedzima mana meitiņa, līdz tam es biju ļoti aktīva, gan ballīšu apmeklētāja, gan organizētāja, taču bērniņš visu, visu ir mainījis. Nu jau pusotru gadu sēžu mājās ar mazo un par sevi parūpēties nav ne laika, ne iespēju, tāpēc no pamanāmās dāmas esmu kļuvusi par īstu mājas peli, kas, protams, saprotams, ja nestrādāju, bet mājās auklēju mazo, kamēr tētis strādā :)

 

Taču ļoooti gribas kādu stimulu, lai beidzot parūpētos arī par sevi, jo grūtniecības laikā pieņēmos svarā par 18 kg un tikai tagad sāku mest nost šo smago nastu, jo diezgan dīvaini, ka citas sievietes stāsta, ka pēc dzemdībām viņas nokrītas svarā vai paliek vēl tievākas, ar mani bija gluži pretēji, augu ar katru dienu lielāka un lielāka un no saviem 60kg izaugu līdz 75.kg!!!!!!!!!!!!Ārprāc!!!Tā vienudien striktāk uz sevi paskatījos, sadomāju, ka nu jau laiks arī beigt barot mazo ar krūti un pievērsties kādai diētai un sanāca.

 

Jau sen, sen atpakaļ iegūtās Svara vērotāju zināšanas nāca talkā un nu man ir vairs palikuši pēdējie 5kg, kas jānomet, lai ielīstu atpakaļ savās džinsās, kas ir tik mīļas, bet šie pēdējie kg. tik ļoti turas pie manis, ka nu pagaidām cīnos un džinsi vēl stāv skapī un gaida manu uznācienu:) Tas, ka nedzīvojam vairs Rīgas centrā, bet gan Rīgas rajonā, arī nemaz nepalīdz, jo nav kur aiziet izvingroties, palēkāt, jo auto ģimenē tik viens un tētis taču katru dienu ir darbā un mēs- dāmas,paliekam mājās, bet mājās vingrot nu nekādi nespēju, jo nepatīk.

 

Arī pa bodēm īsti nepatīk staigāt un īsti jau ar nezinu ,kas tad man labāk piestāv, kas jauns modē, kas derētu tieši man, kas piestāvētu manām auguma īpatnībām u.t.t.

 

Skaidrs, ka stilista palīdzība būtu tieši laikā- krāsas, fasoni, to noteikti cilvēks ar zināšanām daudz labāk varētu piemeklēt nekā māmiņa, kura aizsēdējusies mājās un nedaudz iesūnojusi un ierastais lillā treniņtērps jau ir tik ļoti apnicis:)

 

Līga Abakuka

Piedalies arī TU jaunajā konkursā "GRIBU BŪT SKAISTA"!

Sūti savu pieteikumu uz kristine@maminuklubs.lv