Kā ģimenes ārsts izdarīja Adrianam lāča pakalpojumu!

Kā ģimenes ārsts izdarīja Adrianam lāča pakalpojumu!

23. Mar 2011, 13:54 mamma27 mamma27

Pirms kāda laika rakstīju, ka Adrians sadabūjis dārziņā konjunktivītu. Ar actiņām viss it kā beidzās labi, bet tad uzradās temperatūra 39 grādi, uz ko daktere diezgan vienaldzīgi noreaģēja un teica,lai dodot Nurofenu.

 

Tā temperatūra vēl atkal un atkal parādījās jau otro un trešo dienu. Tad nu  daktere izdomāja ,lai mēs dēliņam dodam antibiotikas, kaut arī viņa mazo redzējusi nebija.

 

Tas viss beidzās ar to,ka mēs piektdienas vakarā nonācām slimnīcā ar temperatūru 40,4 un vēl šodien cīnamies ar augstajiem grādiem. Slimnīcas un ātrās palīdzības ārsti bija šokēti par dr.Timšānes nolaidību, neapskatos divus gadus vecu bērnu un liekot viņam dzert antibiotikas,nezinot,kas īsti par vainu.

 

Tad nu pagaidām mums ir angīna,ar strutojošām mandelēm, bronhīts,un aizdomas par plaušu karsoni. Viss vienā katlā un maz cerību uz ātru izveseļošanos.

 

Adrians dzīvo ar sistētām visu cauru diennakti un ar ļoti lielu nepatiku skatās uz visiem dakteriem, jo nepareizas ārstēšanas rezultātā viņš nabadziņš ir tik tālu novest.

 

Ir tik skumji skatīties,kā mazais žiperis mokās,kā prasa ,lai ejam mājās, braucam pie tēta uz savu gultiņu, ejam šūpoties uz laukumiņu. Un no mammas saņem atbildi-jāārstējas, mīļumiņ. Bet trakākais, ka nezinām, cik ilgi.:(

 

P.s.Liels prieks, ka šajā slimnīcā ir pieejams internets un mēs ar Adrianu varēsim noskatīties Māmiņu klubu datorā.:)

Ilze Ābelīte-Goluba.

 

***

Pastāsti arī savu pieredzi- pozitīvo vai negatīvo par bērna slimošanu un ārstu attieksmi, iesūtot ziņu šeit!

mamma27 mamma27 07. Jun 2010, 22:47

Liels paldies par atbalstu!😀

07. Jun 2010, 21:15

Veseļojaties😀

mamma27 mamma27 07. Jun 2010, 18:10

Mus iet uz labo pusi. Plaušu karsonis neapstiprinājās, rentgenuzņēmumi labi. Tagad tik atliek tikt galā ar kakliņu,kurš ir ļoti jūtīgs un tāpēc mazais negrib ne ēst ne dzert pats. Bet tagad jau ir parādījusies gaisma tuneļa galā. iespējams,ka pēc pāris dienām laidīs turpināt veseļoties mājās.Un tad jau viss būs pavisam labi,jo savā gultiņā tak viss notiek daudz labāk un patīkamāk.😀

mamma27 mamma27 07. Jun 2010, 10:32

Pagaidām esam tikšu galā ar trako temperatūru. Cītigi spricējam antibiotikas un gaidam rentgena rezultātus par plaušu karsoni-ir vai nav.

07. Jun 2010, 09:59

Veseļojaties un turaties!!!
Viss būs labi - Tici man!!!!
🌷🌷🌷