JAUNUMS no Philips AVENT - tvaicētājs - blenderis!

JAUNUMS no Philips AVENT - tvaicētājs - blenderis!

14. Oct 2010, 13:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tā kā tvaicēšana ir veselīgākais veids kā sagatavot ēdienu, lai tas nezaudētu daudz vitamīnu un citas vērtīgās uzturvielas, tad arī Philips AVENT rūpējas par to, lai vecākiem ir iespēja ātri un vienkārši sagatavot svaigu un veselīgu ēdienu savam mazulim.

 

Tvaicēti dārzeņi un augļi ir ideāli piemēroti mazuļiem, kas sāk mācīties ēst cietu barību. Philips AVENT tvaicētājā iespējams tvaicēt augļus, dārzeņus, pat gaļu un zivis, kas neaizņems vairāk par 20 minūtēm Jūsu laika.

 

Tvaicētāju pārvērst blenderī var ātri un vienkārši – tikai jāpagriež krūka uz otru pusi un blenderēšanas process var sākties!

 

Ar blendera palīdzību Jūs varat sablenderēt tvaicētus un vārītus produktus, kā arī lietot to svaigu produktu, to skaitā arī šķidrumu, blenderēšanai. Lai mazuļa ēdiena gatavošanas process būtu aizraujošāks un radošāks, iedvesmai pievienota arī recepšu grāmatiņa ar receptēm attiecīgā vecuma bērniem.

 

Philips AVENT – Jūsu labākā izvēle!

{smallpic:1}

Video Jūs varat apskatīt http://www.sancis.lv/avent

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 22:59

Parēķiniet, cik maksā burciņu pārtika - šis blenderis-tvaicētājs ir daudz ir izdevīgāks, turklāt bērnam tiek veselīga, mājās gatavota pārtika.