ILONA: Viens par visiem, visi par vienu!

ILONA: Viens par visiem, visi par vienu!

11. Oct 2010, 23:49 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pēc meitiņas piedzimšanas vēlos mainīt lūgt stilista pakalpojumus, bet līdz šim nav sanacis laika gribu būt skaista savam vīram un meitiņai.

{pic:1}

Mans CV

vārds, uzvārds – Ilona Rīdere

vecums – 30 gadi

dzīvesvieta - Smiltene

nodarbošanās – māmiņa

ģimenes stāvoklis – precējusies

vaļasprieki – lasīšana, adīšana

vislabākā raksturīpašība - neatlaidība un mērķtiecība

ģērbšanās stils – klasisks un brīvs

 

Man dzīvē ir gājis visādi. Ir bijuši gan prieka, gan skumji brīži. Daudz un dažādi likteņa uzlikti pārbaudījumi, kas ir bijuši jāpārvar. Lai vai kādi tie bijuši, esmu tos pārvarējusi. Enerģiju, tos pārvarēt, man deva Mana Ģimene. Lai vai kā mums iet, mēs vienmēr esam kopā un palīdzam cits citam. Gribas par mūsu ģimeni citēt vārdus no filmas par trīs musketieriem: „Viens par visiem, visi par vienu!”. Šis viens teikums izsaka visu par Manu Ģimeni!

 

Mana dzīvesprieka lielākā atslēdziņa ir mana meitiņa, kas tik ļoti tika gaidīta. Protams, meitiņa būs mans dzīvesprieks arī turpmāk un vienmēr. Šis laiks ir grūts, visur apkārt notiek tik daudz negatīvas lietas, Latvijas valsts brūk. Bet manā sirdī ir tāds prieks un mīlestība, ko dot meitiņai. Viss pārējais tiek atstāts otrajā plānā, jo viss brīvais laiks tiek veltīts meitiņai. Mājas darbiņi tiek atlikti uz vēlāku laiku, jo man gribas vairāk laika pavadīt kopā ar savu meitiņu. Pirms kļuvu par māmiņu mana enerģija tika gūta no vīra un radu bērniem, bet pēc meitiņas sagaidīšanas dzīves prioritātes nedaudz mainījās. Viens mazs cilvēciņš mainīja manu pasauli, ieguvu jaunu pienākumu – būt māmiņai. Varu meitiņai tik dot un dot. Meitiņa dod man TĀDU dzīvesprieku un enerģiju!

 

Ilona Rīdere

 

Piedalies arī TU jaunajā konkursā "GRIBU BŪT SKAISTA"!

Sūti savu pieteikumu uz kristine@maminuklubs.lv