IKEA piedāvā tekstilu Jūsu mazuļa istabā

IKEA piedāvā tekstilu Jūsu mazuļa istabā

04. Oct 2011, 22:51 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šonedēļ piedāvāta tēma ir "Tekstils Jūsu mazuļa istabā".

 

Adreses, kur piedāvātas preces var iegādāties vai pasūtīt divu nedēļu laikā:

Maskavas iela 264 (Ķengarags)

Airītes iela 6 (Imanta) un

Brīvības gatvē 386/k-2 vai

pasūtīt internetā irideja@inbox.lv.

 

IKEAs mājas lapā vesela rubrika ir veltīta tekstilam bērnu istabās, tas ir gultas veļa gan pavisam maziņiem, gan jau pieaugušiem bērniem, dekoratīvie spilventiņi un pledi, aizkari un audumu paraugi, paklāji, baldahīni, bērnu dvieļi, segas un spilveni.

 

Gultas veļa.


Parasti IKEAs gultas veļas komplekts sastāv no spilvendrānas un segas pārvalka. Palags nopērkams atsevišķi. Izgatavots no 100% kokvilnas, un mazgājams mājas apstākļos, ka arī ļoti jautri un krāsaini zīmējumi, kuri ilgu laiku paliks tik spilgti, ka pirmajā dienā. Cena sakot no 9,50 Ls.

 

Ka arī katram komplektam Jūs varat piepirkt klāt LEN palagu ar gumiju, no trikotāžas veida 100% kokvilnas materiāla. Izmērs 160*70. Krasa balts, zils un sarkans. Cena 4,75 Ls.

Mums arī nedrīkst aizmirst par pašiem mazākiem. Par viņu miegu, kurš svarīgs ne tikai bērnam, bet arī visām māmiņām. Jo katru brīvu minūti var veltīt sev. Lai nokārtot guļamvietu mazulim Jums vajadzēs:

Gultas veļas komplektu: cena sakot no 7,13 Ls. Komplekta ir spilvendrāna palags, segas pārvalks un divi autiņi.

Gultas maliņa, lai Jūsu bērns būtu drošībā miega laikā. Cena 9,50 un 11,87 Ls.

Un gultas maisiņš no VITAMINER, BARNSLIG un FABLER sērijas. Viņus var izmantot visur: ceļošanas laikā, bērnu gultiņa un barošanas laikā. Guļammaiss aizstāj segu, jo bērns var viegli nomest to miegā un nodrošina vienmērīgu temperatūru, lai miegs būtu ilgāks. Rekomendējam  divus izmērus, bērniem  0 – 6 mēneši un no 6 mēnešiem. Cena sakot no 9,50 Ls.

Lai miegs būtu ne tikai veselīga un drošs, bet arī pasakains piedāvājām baldahīnus no FABLER un HIMMEL sērijas. Baldahīns palīdzēs radīt klusu un mājīgu atpūtas vietu. Caurspīdīgs audums labi atstaro gaismu. Un, mīļās māmiņas baldahīnu vienmēr jāpiesien pie gultas kājas, drošības noteikumi. Cena tikai 9,50 Ls.

Aizkari. Daudz dažādu krāsaino variantu, tādā pašā stilā, ka arī vis pārējais bērnu istabas dizains. Jums viegli būs piemeklēt to variantu, kurš derēs Jūsu interjerā. Aizskaru īpašības: apakšējā mala ir apstrādāta, tāpēc droši var pakarināt uzreiz, augšā ir paslēptas cilpas, kuras piešķir gofrēto efektu, piestiprinās pie stangas ar līmlenti, ievērojot visus drošības noteikumus, jo ja Jūsu bērs spēlēsies un nejauši saķers tos, aizskāri uzreiz nolīmēsies.  Cena sakot ar 11,87 Ls.

Bet ja, tomēr dvēselē Jūs esat māksliniece, mēs piedāvājam papildināt bērnu istabas interjeru ar dažādiem paštaisītiem tekstila izstrādājumiem. Te mums palīdzēs vesela virkne bērnu audumu paraugiem. Standarta izmērs 120 * 300 cm. Cena par gb. 5,98 Ls

Veikali IR IDEJA (www.irideja.lv) piedāvā jums IKEA plašu sortimentu veicot pasūtījumu:

rakstot uz e-mailu irideja@inbox.lv;

veikalos Rīgā

-         Maskavas ielā 264, Ķengarāgā (67186351, 22079945),

-         Airītes ielā 6, Imantā (22079954)

-         Brīvibas gatvē 386/k2 (67515300, 22079944)

 

Mūsu veikalos arī ir piedāvāti dīvāni, plaukti, kafijas un TV galdi, gultas un kumodes, gultas veļa, mēbeles bērniem, rotaļlietas, trauki, lampas, interjera aksesuāri u.tt.

 

Tagad jau ir pieejami 2011 gada katalogi, kurus var saņemt mūsu veikalos BEZMAKSAS.