Ģimeņu saliedēšanas projekts: piedalies un laimē fotosesiju

Ģimeņu saliedēšanas projekts: piedalies un laimē fotosesiju

21. Jun 2012, 06:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mēs esam ģimene! Bet kā tas sākās?! Tu taču ieraudzīji mani un es Tevi. Nevis kā tēti vai mammu, bet kā vīrieti un sievieti. Es taču iemīlēju Tevi un Tu mani. Un tieši no mums viss sākās. Mēs esam sākums. Mēs esam iemesls. Nepazaudēsim viens otru!

Ikdienā starp sliktām dūšām, USG, dzemdību somām, autiņbiksītēm, rēķiniem, bērnu dārzu rindām, piebarojumiem, nedarbiem, zobiem, podiņiem paskatīsimies arī viens uz otru. Paskatīsmies acīs, kuras iemīlējām un mīlam. Atradīsim laiku apturēt visu, nedaudz pieklusināt pasauli un pabūt kaut pāris minūtes, bet tikai viens otram. Jo tieši no mums viss sākās. Jo tieši mēs esam sākums. Tieši mēs esam iemesls!

Bērniņš ienes korekcijas jebkurā ģimenē un attiecībās. Mazulis pat neprasa, mazulis paņem sev mammas un tēta laiku un enerģiju. Šajā laikā ir svarīgi atcerēties, ka cilvēks blakus nav tikai palīgs mazuļa audzināšanā, bet šis cilvēks ir tavas dvēseles otra puse. Ir svarīgi šo savienību stiprināt!

Šoreiz to stiprināsim rakstot mīlestības vēstules, parādot citiem kādu mēs viens otru redzam un pasakot tos paldies, kas kāda brīdī varbūt ir palikuši nepateikti.

Aicinām piedalīties jaunā Māmiņu Kluba projektā, kur varēsiet dalīties pieredzē, lasīsim ekspertu rakstus un 20.jūnijā projekta ietvaros skatīsimies tiešraidi kopā ar psihoterapeiti Ainu Poišu.

Projekts ilgs vairākas nedēļas un katru nedēļu būs savs uzdevums, kura laikā ceram, ka pāris satuvināsies vēl vairāk!

Pirmās nedēļas uzdevums: izpildes termiņš līdz 21.jūnijam ieskaitot.

Mīlēt nebūt nenozīmē skatīties vienam uz otru, bet gan kopā skatīties vienā virzienā. (A. Sent - Ekziperī)

Foto: Inga Žilinska, www.inzi.lv

1.uzdevums: Rakstām viens otram mīlestības vēstuli!

Formāts: brīvs fantāzijas lidojums – der gan ikdienā ierasts dotorraksts, gan ar lūpu zīmuli aprakstīta salvete – nosacījums tikai viens – tā ir vēstule, ko raksta mūsu sirds.

UZDEVUMU IZPILDĒ VAR PIEDALĪTIES GAN ABI NO PĀRA, GAN TIKAI VIENS NO PARTNERIEM!

Iesūti konkursa blogu šeit!

Projekts vienlaikus norisinās portālos www.maminuklubs.lv un www.maminklub.lv un kopā projektā būs 2 uzvarētāju ģimenes!

Apbalvotas tiks 2 ģimenes (viena ģimene www.maminuklubs.lv un viena ģimene www.maminklub.lv):

1)      Ģimene, kas dotajā brīdi gaida pirmo bērniņu.

2)      Ģimene, kas jau audzina bērniņu.

Balva

Katru nedēļu noskaidrosim vienu stāstu, kas saņems veicināšanas balvu- Bērnu emocionālās audzināšanas DVD, lai kopīgi audzinot bērnus, izveidotu harmonisku ģimeni!

2

Bet katra uzvarētāja ģimene saņems 2 fotosesijas no iNZi FOTO – www.inzi.lv

1)      Ģimene gaidībās – romantisku fotosesiju divatā - gaidību laikā un ģimenes fotosesiju ar mazuli.

2)      Ģimene, kas audzina bērniņu – ģimenes fotosesiju ar ar bērniņu (bērniņiem) un romantisku fotosesiju divatā.

Mēs esam ģimene, katra mūsu sastāvdaļa ir svarīga un miljons vērta, bet mēs esam arī mīlošs pāris un mēs nedrīkstam apzagt viens otru. Būsim kopā un viens otram!

Videosaruna ar Ainu Poišu: pāra attiecības pēc bērniņa piedzimšanas

Projektu atbalsta: