Depresija un ginekoloģiskā veselība

Depresija un ginekoloģiskā veselība

30. Apr 2010, 14:21 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ārstējot vienu slimību, var saskarties arī ar citām likstām. Par šo problēmu stāsta homeopāte Inguna Vecvagare.

 

Jautājums:

 

Mana situācija ir sekojoša - pirms kāda laika lietoju antidepresantu Seroxat. Kad to sāku lietot, ievēroju, ka mēnešreižu cikls nojūk, respektīvi, reizes sākās ātrāk, bet "nokāpjot" problēma vēl nopietnāka, resp., veidojas folikulārā cista, jo ir nepietiekams tas hormona līmenis, kurš dod impulsu olšūnai plīst.

Biju pie ginekologa, tas tika konstatēts sonogrāfijā un arī asinsanalīzē. Izrakstīja Microgynon, lietoju 10 dienas, tad gaidīju reizes, kuras arī sākās pēc 7 dienām. Nākamās jau noritēja kā parasti. Patreiz atkal ir analoga situācija, bet ļooooti nevēlos lietot Microgynon. Draudzene ieteica lietot Asparagus Racemorus kapsulas. Vai Jūs varētu sniegt kādu padomu šajā situācijā? Paldies.

 

Atbild homeopāte Inguna Vecvagare (Centra Homeopātiskā klīnika):

 

Tā mēdz gadīties, ka ārstējot vienu saslimšanu, attīstās cita, jo eksistē medikamentu blakusparādības un individuāla jūtība pret tiem, kā arī saslimšanas gaita pati par sevi.

 

Ļoti iespējams, ka Jūsu depresija un ginekoloģiskā veselība ir vienas problēmas dažādas izpausmes, bet, lai to saprastu, ir vajadzīga konsultācija. Homeopātijā, par laimi, eksistē iespēja emocionālo un fizisko simptomu kopumu izvērtēt un arī risināt kopā. Bet, kamēr nebūs izprasti Jūsu depresijas iemesli, nebūs arī risinājuma.

 


1

Uzdod savu jautājumu arī TU, rakstot uz kristine@maminuklubs.lv!