Crocs iepazīstina ar jaunu unikālu modeli "Crocs Littles"!

Crocs iepazīstina ar jaunu unikālu modeli "Crocs Littles"!

14. Sep 2011, 13:54 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Inovatīvo apavu dizaina, ražošanas un tirdzniecības uzņēmums Crocs šodien nāk klajā ar jaunu modeļu sēriju Crocs Littles, kas paredzēta jaundzimušajiem.

Miniatūrās Crocs Littles kurpītes veidotas pēc labi zināmā Crocs Classic dizaina, bet tagad būs pieejamas arī līdz šim nebijušā izmērā – 19 / 20. Jaunais modeļu klāsts būs pieejams košos un dzīvespriecīgos toņos, no fuksijas līdz gaiši zilam, tādējādi padarot tos piemērotus gan meitenēm, gan puikām.

 

Crocs Littles ir ļoti vieglas, glītā un ērtā iepakojumā. Ražotājs iecerējis to kā dāvanu īsteniem Crocs apavu faniem, kas vēlas tajos ietērpt arī mazākos ģimenes locekļus. Crocs Littles ir lieliski piemērota dāvaniņa gan raudzībām, gan Ziemassvētkiem vai mazuļa pirmajai jubilejai.

 

Crocs Littles ir ērti un ergonomiski, ar izliekumu pēdas velvei un ventilācijas caurumiņiem. Kurpītes nopērkamas veikalos visā Eiropā un arī Latvijā – Crocs veikalā Spicē. Latvijā Crocs Littles būs nopērkamas trīs krāsās – rozā, zilā un gaiši zaļā. To cena Ls 16,95.

Tāpat kā visi Crocs apavi, arī Crocs Littles ir:


  • Ražotas no patentēta materiāla CrosliteTM, pateicoties kam apavi ir ļoti viegli un mīksti.
  • Zoles atgrūž netīrumus un neslīd.
  • Neuzsūc aromātu.
  • Apavi ir viegli un gaisīgi.

 

Par Crocs:


Crocs ir apavu dizaina, ražošanas un mazumtirdzniecības uzņēmums, kura apavi sievietēm, vīriešiem un bērniem pasaulē zināmi ar zīmolu CrocsTM. Visi CrocsTM apavi ražoti no patentēta materiāla CrosliteTM, kas apavu ražošanas industrijā ir absolūta inovācija. Pateicoties CrosliteTM materiālam, Crocs ražotie apavi ir mīksti, ērti un viegli. Materiāls neuzsūc aromātu un nepievelk netīrumus uz zolēm. Šie unikālie elementi padara Crocs apavus ideāli piemērotus ikdienas valkāšanai, kā arī aktīvās atpūtas un darba laikā. Crocs ražotos apavus aktīvi izmanto burāšanas, dārza darbu un pārgājienu fani, cilvēki, kas strādā apkalpojošajā sfērā. Pateicoties daudzveidīgajam Crocs pielietojumam, šie apavi iekarojuši stabilu pozīciju ļoti plašā patērētāju auditorijā. Crocs apavi tiek pārdoti 125 pasaules valstīs un pieejami plašā krāsu un modeļu klāstā.

11. Nov 2010, 15:03

Mums ar radi no ārzemēm mazajam (tagad 6 mēn.) aktīvi sūtīja visādas kediņas. Bet... var teikt nevienas tā arī nevilkam...
Katrā ziņā es šādus apavaus pa Ls 17 nekad nepiktu 😃

11. Nov 2010, 10:46

gadins apmeram