Bübchen Kids mazajiem palaidņiem

Bübchen Kids mazajiem palaidņiem

23. Feb 2012, 14:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mazuļi pakāpeniski izaug. Viņus vairāk nav iespējams savaldīt: viņi dauzās, skraida apkārt, cenšas pārkāpt nospraustās robežas un uzdod nebeidzami daudz jautājumu. Liekas, ka Jūsu bērns vienas nakts laikā ir pārvērties par patstāvīgu personību. Tagad viņam ir pašam sava galva uz pleciem un viņš cenšas ikvienā jautājumā būt neatkarīgs.

Ar patīkamu smaržu un spilgtu krāsu palīdzību Bübchen „Kids” sērija iemācīs Jūsu bērnam aizraujošas spēles laikā pareizi rūpēties par ādu un matiem. Visi Bübchen „Kids” sērijas produkti ir dermatoloģiski pārbaudīti un tie atbilst bērna maigās ādas prasībām. Jūs varat būt pārliecināti, ka Jūsu mazie palaidņi piedzīvojumu laikā ir droši pasargāti-Bubchen ir rūpes, kas aizkustina.

Kā pārvērst ikdienišķu mazgāšanos aizraujošā piedzīvojumā? Paņemiet šampūnu Bübchen „Kids” Jungle Fever! To var lietot arī kā mazgāšanās želeju.

Šampūns rūpīgi attīra ādu un nekairina acis, bet mati spīd kā zīds un kļūst viegli ķemmējami. Šampūns matu un ķermeņa mazgāšanai Bübchen „Kids” ar zemeņu, ābolu,aveņu, aprikožu un meloņu aromātu ir piemērots bērniem no 3 gaduvecuma un visai ģimenei.

„Princese Rosalea” – īpaša kosmētika jaunajām modes dāmām, kuras rūpējas par savu skaistumu. Šampūns ar kondicionieri „divi vienā“ saudzīgi kopj matus, tiekļūst mīksti un viegli ķemmējami. Īpaši rūpīgai un maigai jutīgas ādas attīrīšanai ideāli piemērotas „Princese Rosalea” vannas un dušas putas. Pateicoties maigajam ziedu aromātam, katra meitene sajutīsies kā īsta princese! Mazgāšanās putas nekairina acis – tagad mazgāšanās ir viegla un patīkama.

Braukšana ar skeitbordu, riteņbraukšana vai strītbols – augošajai paaudzei patīk dažādi sporta veidi, turklāt tā vēlas visur paspēt un būt mūsdienīga. Tāpēc mammas, kas atbalsta savu bērnu vēlmes nodarboties ar sportu, tiek augstu vērtētas. Ja vēlaties nopelnīt papildu punktus, dodiet savām atvasēm jauno Šampūnu un dušas putas „Sport” un Mazgāšanās putas „Sport”.Tā ir jaunākā tendence ādas un matu kopšanā. Sastāvā esošās augstvērtīgās dabīgās vielas padara ādu un matus īpaši maigus.

{fotoblog:3451}