Bērnu slimnīcā viesojas Pastnieks

Bērnu slimnīcā viesojas Pastnieks

14. Dec 2011, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Piektdien, 16. decembrī pulksten 13:30 Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas, bibliotēkā norisināsies darbnīca bērniem „Pastnieks nāk ciemos”. Bērniem būs iespēja veidot apsveikumus un tos nosūtīt uz mājām, ko nodrošinās projekts Pastnieki.lv.

 

Darbnīca „Pastnieks nāk ciemos” tiek veidota, lai iepriecinātu bērnus, kuriem Ziemassvētku laiks ir jāpavada ārpus mājām veseļojoties. Lai novērstu domas no kaitēm un sagādātu pozitīvas emocijas, bērniem un arī slimnīcas darbiniekiem, tiks dāvāts neliels koncerts. Tas notiks „Saulaino dienu bibliotēkā”, kuru sniegs Latvijas Kultūras koledžas studenti Katrīne Bindre un Edgars Kreilis. Darbnīcā bērni piešķirs otru elpu dažādām skārda kārbiņām, pārvēršot tās praktiskos priekšmetos. Bērniem būs iespēja iepriecināt savus vecākus vai draugus, pagatavojot tiem apsveikumus un nosūtot tos.

 

Laikiem mainoties, vajadzība pēc „rakstīta vārda" ir palikusi nemainīga - mainījies ir tikai veids, kā mēs to darām. Tūlīt apritēs gads, kā Pastnieki.lv nodrošina vienkāršu pasta vēstuļu nosūtīšanu ar interneta starpniecību, nepazaudējot vēstules rakstīšanas pievilcību un saņemšanas prieku. Pastnieki.lv slimnīcas mazajiem iemītniekiem svētkos dāvinās iespēju nosūtīt apsveikumu uz mājām un pārsteigt saņēmējus, atgādinot bērniem, ka pašu gatavots apsveikums ir daudz vērtīgāks un sirsnīgāks. Šis pasākums ir kā labas tradīcijas iesākums un atgādinājums pārējiem, ka nevajag daudz, lai iepriecinātu savus līdzcilvēkus.

 

Darbnīca norisināsies ar labdarības veikala „Otrā Elpa” un projekta Pastnieki.lv atbalstu un organizē Latvijas Kultūras koledžas 3.kursa studente Ieva Pūdāne.