Bērnu klīniskā universitātes slimnīcai palīdzēs 300 talcinieku!

Bērnu klīniskā universitātes slimnīcai palīdzēs 300 talcinieku!

20. Feb 2012, 19:48 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bērnu klīniskā universitātes slimnīca Vienības gatvē 45 ir pieteikusi dalību un aktīvi iesaistīsies slimnīcas teritorijas sakopšanā.

 

30. aprīlī. kad visā Latvijā notiks Lielā talka arī slimnīcas personāls kopā ar ģimenēm, un organizācijām sakops slimnīcas teritoriju Bērnu slimnīcā Torņakalnā pieteikušies ap 300 talcinieku no TV3, VIASAT, Star FM, MTG Baltijas televīzijas raidīšanas centra, SIA “Olympic Casino Latvia”, Biedrība „Gustava Celmiņa centrs”, SIA “Milda KM” zīmola “GardiGan” komanda.. Ikdienā slimnīcas saimniecības dienesta rūpējas gan par tīrību telpās, gan par 14 h lielu pieguļošo teritoriju, lai ietves, ielas un zālāji būti sakopti. Dārzniece aprūpē ziedošās puķu dobes un krūmājus. Bērnu slimnīca ir ļoti priecīga par kuplo talcinieku skaitu un sabiedrības atbalstu, lai sakoptu un uzspodrinātu slimnīcas pieguļošo teritoriju.

 

Talciniekiem būtu jādomā par atbilstošu apģērbu un apaviem. Kājās visdrošāk vilkt gumijas zābakus, praktisku un ērtu apģērbu. Lūgums iespēju robežās paņemt līdz nepieciešamos darbarīkus un darba cimdus. Paredzamie darbi Vienības gatvē 45 būs lapu grābšana, rotaļlaukuma konstrukciju mazgāšana un ūdens krituma tīrīšana. Pēc talkas plānota kopīga tējas dzeršana, kā arī pīrāgu un garšīgo „GardiGan” pupiņu un skābu kāpostu zupu ēšana. Mazākos talkotājus izklaidēs un talkošanas garu uzturēt palīdzēs vienmēr aktīvais un atraktīvais „GardiGan” Tomātiņš.

 

Visi darboties gribošie tiek aicināti plkst. 9.00 tikties slimnīcas rotaļu laukumā Vienības gatvē 45.