Bērna staigulis:Mēs sakām nē šādai palīgierīcei!

Bērna staigulis:Mēs sakām nē šādai palīgierīcei!

13. Aug 2011, 00:00 saulux10 saulux10

Labdien!

 

Šoreiz padalīšos ar jums par tādu tēmu,kā bērna staigulis.Ļoti bieži mani paziņas un draugi uzdod tādu jautājumu,vai jums jau ir staigulis,bet tad ,kad izdzird manu atbildi ka nē un nebūs tad daudzi ir tādā kā neizpratnē.

 

Manuprāt,ka tāds staigulītis nu galīgi nav nepieciešams mūsu bērniem,jo tas taču ir acīmredzami,cik gan ātri un pareizi attīstās mūsu bērniņi un tāds staigulis manuprāt tikai izsit bērnu no viņu ritma un attīstīšānās,tādējādi izjaucot bērna attīstību un otrkārt tā ir lieka naudas izsviešana,jo labumu tas bērna veselībai nesagādā.

 

Uzskatu,ka mazulis attīstās tik brīnišķīgi un kāpēc gan ierobežot bērnu kaut kādā staigulī,ja viņš var rāpot,pēc tam pakāpeniski mācīties nostāvēt kājiņās un tad jau uzsākt spert pirmos solīšus,vai nav brīnišķīgi?

 

Tāds nu ir mans viedoklis un domas par bērna staiguļiem.

 

Ko jūs domājat par šādām staigāšanas palīgierīcēm,varbūt jums tāds bija?Varbūt jūsu domas ir mainījušās?

Mazo staigātāju klubiņu atbalsta Huggies Little Walkers - speciālas autiņbiksītes-biksītes mazajiem rāpotājiem un staigātājiem!


saulux10 saulux10 13. Aug 2011, 19:33

paldies meitenes par diskusiju un tiksimies jau nākamajā,kurā izteiksim savas domas 😉 🌷

saulux10 saulux10 13. Aug 2011, 19:32

mana meitiņa tagad paņem bluķīti un stumda pa māju,pati atradusi interesantu un amizantu "staiguli" 😀

13. Aug 2011, 11:40

Zinu daudzus radu bērnus (tagad 7- 10 gadus veci), kas dzīvojušies pa staiguli, agrāk tā bija tāda topa lieta un mammas nemaz nepadomāja, ka tas varētu būt kas slikts. Lai gan problēmas nekādas šobrīd nav manāmas.

Es pati esmu pret staiguļiem. Jāļauj bērnam pašam izzināt pasauli un iemācīties staigāt, nevis ielikt kaut kādā briesmu rīkā.

13. Aug 2011, 10:53

Neesam tādu lietojuši un arī neizprotu tā vajadzību. ja bērns rāpo, tad kādēļ tāds ir vajadzīgs? Aizrāpos taču, kur vajadzēs. Un ja vēl nerāpo, tad vēljovārāk kādēļ vajadzētu, lai viņš jau visur tiek?
Tā kā, es pat neizprotu to vecāku, kas to lieto, motivāciju.

13. Aug 2011, 10:30

Un nesedeja jau visu dienu vina

13. Aug 2011, 10:30

Man staiguli bija abiem deliem un nekas slikts nav noticis

taschinka taschinka 13. Aug 2011, 08:04

jā,mums bija,jo nezinājām,ka tas ir tik slikts,domājām,ka visi lieto,tad jau labs.Arī gimenes ārsts neko neteica,ka tas ir kas slikts.Tagad jau es zinu,ka šāda lieta nav vajadzīga gan tādēļ,ka bērnam pašam viss jāapgūst,gan tādēļ,ka tas ļoti kaitē bērna veselībai.
Man jau vispār liekas,ka šādu lietu kā staiguli vajadzētu aizliegt tirgot,jo tas taču ir bīstams.

13. Aug 2011, 06:51

Staigulītis ir ļoti kaitīgs mugurai ir veikti pētījumi

13. Aug 2011, 01:03

nu es pati tādā negribētu sēdēt...un cik zinu, tīri fizioloģiski bērniem šie līdzekļi īsti nenāk par labu..tas drīzāk vecākiem,lai uz brītiņu būtu "miers"