07.05 18:00-19:00
Nodarbības citā laikā
Izpārdots
Ikdienā tik bieži lietotā rupjmaize noder arī sejas maskas pagatavošanā. Kā to izdarīt, stāsta māmiņa Ilze Lipska.
Vajadzēs - rupjmaizi, pienu, medu un olīveļļu.
{pic:2}
Rupjmaizei (vienai šķēlei) noņemam garoziņu un sadrupinam gabaliņos.
{smallpic:3}
Mazliet piena uzvārām.
{pic:4}
Un karstu pārlejam maizei, lai mazliet pastāv.
{pic:5}
Tad pieliekam 1 ēdamkaroti medus.
{pic:6}
Un arī 1 ēdamkaroti olīveļļas.
{pic:7}
Visu samaisām.
{smallpic:8}
Un klājam uz sejas.
{pic:9}
Ar atlikušo masku, ja tāda paliek, varam nomazgāt rokas.
Un masku turam 15-20 minūtes. Tad ar siltu ūdeni nomazgājam, un uzklājam krēmu.