Astoņi veidi, kā uzlabot attiecības ar vīramāti

Astoņi veidi, kā uzlabot attiecības ar vīramāti

05. Aug 2010, 16:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nemitīgi strīdi par bērna audzināšanu? Pārmetumi sadzīviskās lietās? Nepārtraukta pamācīšana? Vienvārdsakot- nesadzīvojat? Lūk, daži padomi, kā uzlabot attiecības ar jūsu bērna vecmāmiņu!

 

1. Dzīvojiet atsevišķi. Tas ir visbrīnišķīgākais veids. Tas uzreiz palīdz tikt vaļā no daudzām problēmām. Jo tālāk no vīramātes jūs dzīvojiet un jo grūtāk jums saskrieties, jo labākas attiecības.


2. Neizsakiet savas pretenzijas un nestrīdaties. Tam visam jums ir vīrs. Lai viņš aizstāv jūsu intereses savas mātes priekšā. Bet nevajag vīru noskaņot pret vecākiem. Vajag teikt „es no tā jūtos slikti” nevis „viņa ir slikta”.
 
3. Nelūdziet viņai palīdzību – ar bērniem, mājās utt. Atcerieties, „kurš maksā, tas izvēlas”. Ja jūs bez vīramātes nevarat iztikt, tad gatavojieties paciest viņas padomus un maisīšanos jūsu dzīvē.
 
4. Apsveiciet vīra vecākus ar visiem svētkiem. Uzziniet visus svarīgus datumus un iegaumējiet, uz vīra palīdzību neceriet, jo vīrieši tādos jautājumos ir diezgan vieglprātīgi, bet kurš paliks vainīgs? Protams jūs.
 
5. Rūpējieties lai mazbērni regulāri sastaptu omīti, un vīrs māti. Ja jūs dzīvojat citā valstī, tad zvaniet vismaz reizi nedēļā un brauciet ciemos vienu-divas reizes gadā.
 
6. Kad vīramāte mēģina kaut ko jums ieteikt, pirms kaut ko iebilstat, padomājiet, varbūt vieglāk būs uzklausīt un piekrist, bet vienalga izdarīt pēc sava prāta.


7. Visas vīramātes dāvanas saņemiet ar pateicību, pat ja tas ir uzsākta krēma tubiņa. Ja nepatīk- izmetiet to pēc viņas aiziešanas.
 
8. Visgrūtākajos mirkļos, padomājiet par to, ka vismaz vienu labu lietu vīramāte tomēr ir izdarījusi- izaudzināja jūsu mīļoto vīru!

Bahurka.ru

23. Nov 2009, 14:20

man ar viramati bija labas attiecibas.neilgi pec meitas piedzimsanas vina loti saslima un nomira.bet atceros tik ar labam domam.

23. Nov 2009, 14:19

Jā - man ar vīra māti arī gājis dažādi...Dzīvojam diezgan tuvu viens otram - 15 min. attālumā, bet diezgan biezi ciemos neejam...Kā ome viņa ir brīnišķīga - rūpējas par mazmeitiņu, vienmēr atved kādas kleitiņas vai kādus labumus....Vienīgais mīnuss ir tas ,ka mans vīrs ir viņai ļoti pieķēries, jo auga ar mammu kopā (tēvs no viņiem aizgāja) , un bieži ir tā, ka viņam mamma ir liela autoritāte, es esmu kā malā atsumta un viņš mammas padomus klausa....Bet nju kad mēs aprunājamies, tad saku viņam, ka mēs esam ģimene , ka viņš vairs pie mammas nedzīvo un viņam jāieklausās arī manī - tad viņš saprot, ka ģimene viņam pirmajā vietā....Bet visumā vīra māte ir laba - tik vajag klausīt viņas padomiem, bet mājās darīt pa savam....😀😀😀

rita123 rita123 23. Nov 2009, 12:06

Man arī ar vīramāti labas attiecības😀

23. Nov 2009, 11:25

pasmaidi- Tev gan labs stastins 😃

23. Nov 2009, 11:14

man arī ir forša vīramate,un ja kādreiz kaut ko iesaka darīt tā kā viņa domā,tad tā arī daru kā te rakstīts ieklausos bet izdaru ta kā es domāju....mēs arī bieži satiekamies jo dzīvojam blakus mājās😀

23. Nov 2009, 11:08

Man ir lieliska vīramāte.Tā kā mēs esam ar vīru pazīstami kopš bērnības,jo mūsu mammas jau 35 gadus ir labākās draudzenes,tad vīramāti uztveru kā mammu-diemžēl ar vīramāti saprotos labāk,nekā ar savu mammu.