ARNITA: Mana dzīve pavadīta sporta tērpā

ARNITA: Mana dzīve pavadīta sporta tērpā

14. Oct 2010, 11:20 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jūsu stāsti ir patiešām dažādi! Un katrā no tiem ir kāda sāpe, kāds iemesls, kāpēc Jūs vēlētos piedzīvot pārvērtības! Arnitas galvenais arguments- viņa visu dzīvi ir pavadījusi kā profesionāla sportiste.

{pic:1}

Tik tiešām vēlētos piedalīties konkursā! Kāpēc? Esmu savas dzīves lielāko daļu pavadījusi sporta tērpā, gan kā profesionāla sportiste un gan kā trenere. Mans ikdienas apģērbs ir džinsi, t-krekls, sporta bikses  mati saņemti astē.

 

Protams, ir gadījumi, kad esmu uzvilkusi ko savādāku, bet tad nejūtos kā savā ādā un viss liekas tik negaumīgi. Jā, man nav gaumes izjūtas, jo neviens man to nav mācījis, un pašai par to nav ne mazākās saprašanas.

 

Turklāt pēc dzemdībām esmu palikusi pavisam apaļa, un kur nu ko savu skaistu vai gaumīgu ko uzvilkt, jo vienkārši to neprotu darīt. Mana cerība, ja es gūtu iespēju konsultēties ar stilistu ( ko es nekad neesmu darījusi un ir absolūti tumša bilde, ko un kā viņa dara), būtu pašpārliecinātība par sevi, nevis kā 24 stundu mamma, bet skaista mamma, un pats galvenais – kļūt par skaistu sievieti, jo pēdējā laikā man neatliek ne mazākais brīdis par to padomāt, un domāju, ka mans bērna tēvs, būtu ļoti laimīgs, ja redzētu skaistu, gaumīgi un pārdomāti ģērbtu sievieti sev blakām, nevis noplukušu sievieti - bērna māti....

 

Arnita Ancēna

 

Piedalies arī TU jaunajā konkursā "GRIBU BŪT SKAISTA"!

Sūti savu pieteikumu uz kristine@maminuklubs.lv