Ar galda spēlēm jautrāki un ģimeniskāki vakari

Ar galda spēlēm jautrāki un ģimeniskāki vakari

17. Mar 2012, 00:00 mamma27 mamma27

Garajos ziemas vakaros un slapjajos pavasara vakaros noder galda spēles. Tā ir burvīga iespēja visiem kopā apsēsties un pavadīt jautri laiku, pamācīties skaitīt, mācīties uzvarēt un arī zaudēt,bet galvenais būt kopā ar ģimeni.

Tā nu arī mēs mēģinājām Adiranu apmācīt galda spēļu spēlēšanā.

Pirmā spēlē mūsu mājās bija kaut kas līdzīgs cirkam, bet pamatdoma ir patērētāju tiesības. Mēs gan šo spēlēi spēlējam kā cirku,skaitot lauciņus, ejot uz finišu.

Lai arī sākumā domāju, ka Adrians īsti spēles noteikumus neņems vērā, tomēr viss notika ļoti vienkārši. Spēles noteikumi tika pieņemti un tā nu mēs varē'jām sākt mest kauliņus un skaitīt lauciņus,līdz kāds no mums uzvarēja- un protams ,ka tas bija Adrians:)

Otra spēle mūsu mājās parādījās pēc kāda laiciņa, jo sapratām ,ka nu jau īstais laiks ko jaunu iegādāties.

Zaķi un burkāni.

Spēle paredzēta bērniem  5-10 gadi.Bet nu tētis iegāja pamatīgā azartā:D Jāsaka ,ka ļoti interesanta,kur bērns iemācās arī skaitīt, pieņemt to, ka var zaudēt un nebēdājoties sākt visu no jauna, kā arī domāt līdzi un loģiski spriest.

Lai arī šīm jaunmodīgajām spēlēm cenas ir palielas, domāju ir to vērts, jo tas ir ieguldījums uz ilgu laiku un spēli var spēlēt gan lieli gan mazi.

Meklē galda spēles veikalā "MAIJIŅA"

tirdzniecības centra "Galleria Riga" trešajā stāvā!

www.galleriariga.lv