Apdegums uz rokas? Izmanto Panthenol putas!

Apdegums uz rokas? Izmanto Panthenol putas!

02. Mar 2011, 07:28 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vakar no rīta, atnākot uz darbu un vārot savu pirmo kafiju, izdevās neplānoti tikt pie karstu tvaiku aplaucējuma kreisajai rokai.

{smallpic:1}

Uzliku vārīties tējkannu unn lejot krūzē ūdeni, karstais tvaiks kūpot applaucēja man roku. Applaucējumsn paldies Dievamn nebija liels, bet tomēr dzēlīgās apdeguma  sajūtas dabūju izjust. Sajūta nav patīkama, jo šis sāpes liek par sevi manīt...

 

Tajā mirklī nezināju, kur to roku likt- vai zem auksta ūdens vai krējumu smērēt virsū. Tad atcerējos, ka ir Panthenol putas pret apdegumiem. Skatījos uz šīm putām ar tādu kā mazu neticību!

{smallpic:2}

{smallpic:3}

Bet kad uzpūtu mainīju savas domas, jo putas tiešām noņem šo dzēlošo sajūtu ....Tās ir tādas maigas un patīkami nomierina šo sakairināto vietu.

 

Paturēju kādas 25 minūtes un visas sāpes aizmirsās..Sāpes pārgāja it kā nekas nebūtu bijis. Un sarkanums no rokas arī pazuda! :)

Ilze

2

Panthenol forte 6% spray, 150ml.

Aerosols ar augstu D-pantenola saturu un A, E, F vitamīnu kompleksu.

Paredzēts pēc sauļošanās vai citādi kairinātai ādai. Paātrina brūču dzīšanu. Viegli klājas un sniedz patīkamu atvēsinošu sajūtu. Viegli uzklāt jutīgās zonās. Nesatur smaržvielas un parabēnus. Dermatoloģiski pārbaudīts.

Aptuvenā cena aptiekās: 3,50 Ls