Analīzes bērna imunitātes noteikšanai

Analīzes bērna imunitātes noteikšanai

26. Apr 2010, 14:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jautājums:

 

Manam dēliņam šobrīd ir 19 mēneši, līdz šim biju izšķīrusies imunitātes nostiprināšanai, vispārējai bērna attīstībai bērnu nevakcinēt, lai gan visām vakcīnām nesaku nē, bet saprātīgi un izvērtējot visus par un pret.
 

Vēlējos uzzināt, vai ar kādu analīžu palīdzību iespējams noteikt, vai bērnam ir izveidojusies dabiskā aizsardzība pret noteiktām vīrusu infekcijas slimībām, jo mēs šajā pasaulē neatnākam kā baltas lapas! Tādēļ vēlējos ar Jūsu palīdzību uzdot jautājumu kādam speciālistam/homeopātam - kādas analīzes (kā tās sauc) ir veicamas, lai noteiktu bērna antivielu līmeni asinīs, kurš līdz šim nav potēts? Ko šīs analīzes atspoguļo un vai tā ir pietiekoša informāciju, lai izsvērtu kādām vakcīnām par labu un kādām nē?

 

Interesējos arī Gulbja laboratorijā, bet man nedeva konkrētu atbildi, vienīgi ir iespējams uzzināt, vai ir izveidojusies imunitāte pēc "ērču potes".

 

Būšu ļoti pateicīga par sniegto palīdzību!

 

Atbild homeopāte Inguna Vecvagare (Centra Homeopātiskā klīnika):

 

Ja runa ir par specifisku imunitāti, kas izveidojusies pret konkrētām infekciju saslimšanām, tad vislabāk ir interesēties pie sava ģimenes ārsta unvai laboratorijā. Par imunitātes izveidošanos pret kādu infekciju liecina antivielas asinīs, kuras laboratoriski ir iespējams diagnosticēt.

 


1

23. Sep 2009, 10:19

es arī pajautāšu ģimenes ārstam,lai laicīgi zinu.

23. Sep 2009, 10:19

es arī pajautāšu ģimenes ārstam,lai laicīgi zinu.