Aktivitātes pieaug! Dienā Ieva nobrauc 38km ar divriteni!

Aktivitātes pieaug! Dienā Ieva nobrauc 38km ar divriteni!

08. Jun 2011, 11:20 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

Nezinu, kas par vainu, bet vakar  garastāvoklis bija nekāds! Negribējās ne ar riteni braukt, ne riņķi griezt :( Ziniet arī ēst negribējās. Laikam nomāktība dara savu. Es nezinu, pagaidām svars stāv uz vietas. Tāpēc arī garastāvoklis pasliktinās.


Tagad sāku domāt, vairāk nekā nedēļu aktīvi sportoju - dienā braucu ar riteni nu jau 38km. Varbūt tauciņi sāk pārvērsties par muskulīti? Zinu, ka tad svars var palielināties vai stāvēt uz vietas. Tagad laikam gribētu dzirdēt kāda speciālista viedokli, vai intensīva braukšana ar riteni var būt par iemeslu, ka svars stāv uz vietas? Vai arī nedaudz palielinās? Cik ilgi svars var stāvēt uz vietas vai palielināties? Kad tas sāk nedaudz kristies, vai tas ir individuāli?

 

Savādāk viss cits ir ok :) Atslodzes dienu vakar nepaņēmu, jo braucu projām un tāpēc ņemšu rīt. ŅĒMU vērā Muunas un Vikijas, kā arī citu MK portāla lietotāju ieteikumu ēst mazākām porcijām.

 

Vakar ēdu:

Brokastīs glāze zaļās tējas un ābols.

Tad pēc 3 h banāns un ābols, glāze ūdens.

Tad pēc 1h 3 mazi, vārītus kartupeļus un 4 ēdamkarotes sautētas gailenes. Glāze ūdens un vēl kafija ar pienu un 1 karoti medus.

Pēc 4 h divas maizītes ar tomātu un glāzi zaļās tējas.

Pēc 1 h 1 normāls gurķis un glāze piens.

Tagad sveru 80,4k.

 

Pats galvenais tagad saņemties, gribas tik ļoti tos rezultātus, bet tagad svēršos tikai piektdien. Nevar sev garastāvokli bojāt. Laikam arī nākošajā nedēļā pirmdien no rīta nesvēršos.

 

Viss ir tikai galvā!

17. Aug 2010, 16:59

Jā svari uz kādu laiku jāliek mierā😃

17. Aug 2010, 00:34

Paldies, meitenes !!!😉 Tad nu turpinu cīnīties!!!

Muuna Muuna 16. Aug 2010, 22:36

cirulishi3
Tagad pats, pats galvenais ir nenokārt degunu, bet būt stiprākai par savām šaubām 😀 Noteikti svars nepadodas, jo esi palielinājusi fizisko slodzi. Par to esmu daudz dzirdējusi. Organisms "brīnās", ko viņam tagad darīt - iekšā tiek mazāk, bet nogurdina pamatīgi. Sākumā var būt tā, ka viņš negrib atdot to, kas viņam svēta lieta (lasi: kilogramus) 😀 Ar tādu apņēmību neviens vēl bez rezultātiem nav palicis, jo tā ir visa, pilnīgi visa pamatā šai pasaulē 😀 Galvu augšā un uz priekšu! Nekur tas svars neliksies, būs vien Tevi jāatstāj 😉

16. Aug 2010, 20:48

NO RITEŅBRAUKŠANAS NOTEIKTI IR SĀKUŠI AUGT MUSKUĻI KĀJĀM UN STILBIEM...MAN BIJA TAS PATS...SVARS NEKRITĀS, BET MUSĪŠI TIK AUGA,,,,,")
TAGAD CENŠOS SKRIET UN SKRIET...KAUT RATINJUS STUMJOT...")

16. Aug 2010, 20:06

Cenšos būs jau labi, es laikam šovakar otru tūri ritenim izlaidīšu lietus līst😉 Bet vakars gaīgs vēl nav klāt viss var mainīties!😃

16. Aug 2010, 19:16

turies! buus jau ok.. ja ko dari, tad rezultaatu nevar nebuut. jaa un tieshaam nevajag sveerties tik biezi, taa tikai garastaavokli bojaa. tava eedienkaarte man liekas, loti laba, pat maz esi apeedusi. varbuut muuna var pateikt cik tai dienaa tev kcal, man veel tik labi nevedas ar to skaitiishanu.
es nezinu, kaads tev kermena tips, vai aatri audzeejas muskulji, vai pilniigi otraadi, tacu peec nedeeljas- divu brauksanas ar riteni nevar uzaugt muskulju masa, nu taa es domaaju. es skrienu triis meeneshus un man nav muskulji. bet es tads tips, nedzneaas muskulji nemaz.
tu dzer daudz uudens??? un cikos peedeejo reizi eed?

16. Aug 2010, 19:13

Varētu būt, ka muskuļu masa sāk augt. Man arī tā bija jau sen, kad bieži apmeklēju sporta klubu - it kā puncis jau stingrs, nekas nekarājas, bet svaru gribējās mazāku. Trenere man paskaidroja, ka arī muskuļi vienā brīdī var sāk augt.

16. Aug 2010, 19:06

Turies! Būs labi, galvenais, nemet plinti krūmos 😉