Aizsardzība pret autiņbiksīšu dermatītu

Aizsardzība pret autiņbiksīšu dermatītu

25. Sep 2011, 14:32 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pat ja Tavs mazulis ir saģērbts vairākās kārtas ziemā, neaizmirsti regulāri pārbaudīt mazuļa autiņbiksītes, jo āda uz dupša ir ļoti jūtīga pret mitrumu, karstumu un ārējiem kairinātājiem.

 

Tava mazuļa dupsis var kļūt sarkans un būt jutīgs arī pirmajā reizē, kad mazulis sāk ēst piebarojumu, jo izmaiņas ēdienkartē var būt kā ārējs kairinātājs. Vēl kāds iespējams iemesls autiņbiksīšu dermatītam var būt mitru autiņbiksīšu valkāšana pārāk ilgu laiku, pārāk ciešas autiņbiksītes, pārāk liels karstums un svīšana.

 

Kā pasargāt bēbīša ādu: Pēc iespējas biežāk mazulim ļauj baudīt gaisa peldes un pārliecinies, ka autiņbiksītes nav pārāk ciešas. Ja tā ir noticis, noteikti pārej uz lielāku izmēru, pat ja pēc svara esat vēl iepriekšējā autiņbiksīšu izmērā. Ja lieto bērnu pūderi, noteikti nepurini to tieši virsū mazuļa ādai, bet akurāti uzliec to uz vates gabaliņa, lai pūderis tiktu uzklāts tieši problemātiskajā zonā. Ieteicama ir arī cinku saturoša ziede, kas pasargāt mazuļa ādu no iekaisumiem un mitruma.


 

Ziede satur 5% D-panthenolu un paredzēta, lai koptu, atjaunotu un veicinātu iekaisušas ādas dzīšanu.

 

Altermed Panthenol 5% ziede ir īpaši piemērota :

 

  • krūšu galu  un citu jutīgu vietu kopšanai;
  • zīdaiņu ādas, kas izsutusi, kopšanai;
  • sausas ādas ar noslieci uz sprēgāšanu un sāpīgu vietu kopšanai gan bērniem, gan pieaugušajiem;
  • ziede nesatur smaržvielas.

 

PĒRC MĀMIŅU KLUBA INTERNETA VEIKALĀ!