AIJA: vēlos pārvērtības, jo jūtos „ierūsējusi”

AIJA: vēlos pārvērtības, jo jūtos „ierūsējusi”

15. Oct 2010, 21:47 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šeit raksta Aija. Ļoti nopriecājos, ieraugot šo konkursu. Tik daudz ko gribas uzrakstīt, ka nezinu ar ko sākt, bet nu centīšos īsi :)

 {pic:1}

Esmu divu burvīgu bērnu- Markusa Kristapa (1g., 7. mēn) un Sofijas Annas (1 mēn.)  māmiņa un mīloša vīra sieva. Studēju pēdējā kursā, ceru, ka šogad būs izlaidums. Es ĻOTI  vēlos piedzīvot pārvērtības! Nekad tādas neesmu piedzīvojusi, tādēļ man tas būtu jauns piedzīvojums. Konkursos reti kad piedalos, jo tāpat nekad neko nevinnēju, bet nu šajā tik ļoti gribas, ka jāpamēģina.


Tieši tagad man tas ir aktuāls jautājums. Pēc grūtniecības nav ko vilkt mugurā. Tik sen nav pirkts neviens jauns apģērbs. Arī matus neesmu griezusi un krāsojusi visu grūtniecības laiku. Tas nedaudz māņticības dēļ :) bet nu ticot vai nē, abi bērni piedzima ar gariem bieziem matiem :D. Gribas izmēģināt ko jaunu un izskatīties un, galvenais, justies labi. Jūtos tāda nedaudz "ierūsējusi".

 

Ja ietu uz veikalu pirkt ko jaunu, tad noteikti tie atkal būtu džinsi, krekliņš un džemperis, un valkātu to atkal, kamēr izdilstu caurumi. Varētu teikt, ka man bail uzdrīkstēties pamēģināt ko savādāku, jo liekas, ka varbūt tas man tomēr nepiestāv un izskatos muļķīgi. Gribās būt sievišķīgai, vairāk valkāt svārkus. Daži skapī ir, bet reti sanāk uzvilkt, jo vienmēr apavi neiet klāt, vai svārki liekas nejēdzīgi....


No pārvērtībām gribētu iegūt jaunus iespaidus un jaunu skatījumu uz sevi.

Ārējais skaistums gan nav pats svarīgākais manā dzīvē, bet tam ir liela nozīme. Ja cilvēks ir skaists tad uz viņu ir patīkami skatīties, ar viņu ir patīkami kontaktēties un viņš atstāj labu iespaidu. Ja es jūtos skaista, tad es jūtos labi, mundri un  tāda sajūta, ka varu iet kalnus gāzt :). Manam vīram gan es patīku kāda esmu, bet gribētu gan redzēt kāda būtu viņa reakcija pēc pārvērtībām :)

 

Aija Kadiķe

Piedalies arī TU jaunajā konkursā "GRIBU BŪT SKAISTA"!

Sūti savu pieteikumu uz kristine@maminuklubs.lv