„Palīdzēt ir vienkārši!” Lielveikals internetā NUKO.lv sadarbībā ar Palidzesim.lv turpina labdarības projektu!

„Palīdzēt ir vienkārši!” Lielveikals internetā NUKO.lv sadarbībā ar Palidzesim.lv turpina labdarības projektu!

19. Feb 2015, 10:36 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lieveikals internetā NUKO.lv sadarbībā ar Palidzesim.lv turpina aizvadītā gada nogalē uzsākto labdarības projektu. Ja Tev rūp vai Tu jūti līdzi un vēlies sniegt atbalstu tiem, kam šodien klājas grūti, Tu vari dalīties ar kādu no grūtībās nonākušu daudzbērnu ģimeni – aicinām Tevi ziedot pārtikas un saimniecības preces ģimenēm, kam tās šobrīd ir nepieciešamas. 

Ziedot ir vienkārši – ienāc NUKO.lv labdarības sadaļā un izvēlies, kurai ģimenei vēlies ziedot. Izvēlies produktus no piedāvātā saraksta (produktu izvēle veikta pēc ģimenes norādītajām vajadzībām) un iegādājies tos – ne vienmēr tie būs kartupeļi vai desas luņķi, jo šajās ģimenēs aug bērni, kam nepieciešams arī kāds prieciņš, attīstoša rotaļlieta vai dāvana dzimšanas dienā! Piedalies pārtikas un saimniecības preču groza piepildīšanā konkrētai ģimenei, palīdzot ar to, kas viņiem visvairāk nepieciešmas. Visas saziedotās preces lielveikals internetā NUKO.lv  piegādās konkrētajai ģimenei.

Pašlaik tiek vākti preču grozi 2 ģimenēm, kur katrā aug 3 bērni – viena ģimene dzīvo Rēzeknē, bet otra Rīgā (Pārdaugavā). Tu vislabāk saproti, kā ir, kad mazais ko prasa, ejot gar veikala plauktiem, taču audzināšanas nolūkos centies pateikt nē, bet vai zini, kāda ir sajūta, ka mazajam ķiparam nevari nopirkt kādu nieku, jo gluži vienkārši nesanāk naudiņas? Pat neliels daudzums var mainīt dzīvi tiem, kam šodien klājas grūtāk!
Mēs ticam, ka, ziedojot un palīdzot citiem, mēs palīdzam arī paši sev. Mēs palīdzam sev izvērtēt mūsu patieso vērtību skalu. Mēs atgādinām sev, ka esam veselāki, veiksmīgāki un uzņēmīgāki, iespējams, tieši tāpēc, lai sniegtu atbalstu tiem, pret kuriem dzīve nav bijusi tik labvēlīga. Tāpēc PALĪDZĒSIM!