"Mūzika kopā ar mammu"/Klinta izmēģina

"Mūzika kopā ar mammu"/Klinta izmēģina

12. May 2017, 09:44 Klintasmamma Klintasmamma

Pirms Klintas man nebija ne jausmas  par MK eksistenci, taču tagad mēs abas kopā skatāmies MK video sižetus, labprāt apmeklējot arī dažādas nodarbības bērniem:) "Mūzika kopā ar mammu" izklausījās ideāli piemērota meitai, kura mūziku ne tikai klausās, bet arī labprāt rada, taču pirmajā reizē, kad lasīju par šīm nodarbībām, netiku tālāk par grāmatzīmes pievienošanu, jo iepriekš mūzikas nodarbības Yamahas skolā mums abām sagādāja pamatīgu vilšanos. Gaidījām daudz, bet realitātē bijām sviedru pārņemtā, šaurā pagrabtelpā, ar maziem, restotiem logiem, drūmi pelēkām sienām un pasniedzēju, kuras labākais draugs bija pulkstenis, ne mūzika vai bērni. Mūzikas bija maz, vairāk bērniņu turēšana un atturēšana no vēlēšanās darīt ko citu, kas jau pēc dažām nedēļām apnika gan man pašai, gan Klintai. 

Klintas mikrologopēde pārcēla vizīti uz vēlāku laiku un tikām pie brīvas ceturtdienas. Atceroties par MK nodarbībām, nolēmu, ka mājās nesēdēsim un vismaz 1reiz izmēģināsim "Mūziku kopā ar mammu".  

Tā nu sanāca, ka bijām paredzējuši rīta sastrēgus daudz nopietnākus nekā tie bija, tāpēc ieradāmies 15 minūtes pirms nodarbības. Gaidīšana MK ir atpūta:) Mamma var apsēsties, baudot tēju vai kafiju, bet bērni palasīt kādu grāmatu vai rotaļāties. Itin drīz ieradās arī citas mammas un pasniedzēja. Kopumā bijām 4 mammas un 5 bērniņi, no kuriem jaunākais bija vien dažus mēnešus vecs:) Telpa bija gaiša, krāsaina, Klinta lepni atrada vairākus "kaķ" (mums šobrīd topā kaķi), labprāt pētīja, glāstīja un iepazinās. 

Nodarbība bija izcila, daudz vairāk par mūzikas klausīšanos vai dziedāšannu, mēs masējām mazās pēdiņas, muguriņu un pirkstiņus, ar kājiņām un rociņām iepazinām dažādas virsmas, līdām caur tuneļiem un trenējām līdzsvaru, gatavojām dāvanas Māmiņdienā, šķirojām bumbiņas un lepojāmies ar saviem mīļumiem. Visas mammas un pasniedzēja bija fantastiskas! Paldies!
Nākošajā reizē mēs darīsim ko jaunu, bet noteikti ne mazāk interesantu, tāpēc tad, ja vēl ir iespējams pieteikties, noteikti iesaku! Tiekamies 25.maijā! 

MUZIKĀLĀS NODARBĪBAS AR BĒRNIEM->>>

Klintasmamma Klintasmamma 12. May 2017, 15:30 magone36

Piekritīšu par muguru, arī es ar sāpēm ilgi mocījos 14kg uz rokām nēsājot ☹ Varbūt atradāt un varat ieteikt vēl kādas mūzikas nodarbības?