VIDEO: TIK satraucošās dienas bēbīša dzīvē!

23. Jan 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tas, kāds bērniņš ir savā pirmajā dzīves dienā viņš vairs nebūs nekad. Pirmā diena mazulītim šajā pasaulē ir atnākusi lielu pūļu rezultātā, tāpēc mazulītis pirmajā dienā var būt ļoti kluss un mierīgs, jo noguris pēc garā ceļa, lai gan mēdz būt arī tā, ka pirmo dienu vai nakti mazulis ir ļoti kreņķīgs. Tāpat bēbītis pirmajā dzīves diennaktī var atgrūst augļūdeņus, no tā nevajadzētu nobīties. Pastāv iespēja, ka pirmās 12 stundas bēbītis nevēlēsies ēst, kas pilnībā ir pieļaujams, vēlāk gan būs jāmācās meklēt māmiņas krūts. Pirmajā dzīves dienā mazulīša ādas krāsa var būt sarkanāka, tā pat var ietvert zilganus toņus, tāpēc par bērniņa īpašo ādas toni nevajadzētu uztraukties.

Skaties VIDEO un:

  • satiec neonataloģi Ilonu Gulbi un uzzini par bērniņa ādas īpatnībām pirmajās dzīves dienās
  • uzzini, kas ir mazuļu dzelte un kāds svara zudums pirmajās dzīves dienās ir normāls

Ar katru dienu mēs kļūsim arvien drošāki vecāki un arvien vairāk spēsim sajust sava bērniņa vēlmes un tad diena nomainīs dienu un nepasēsim attapties kā mūsu mazulis jau spers pirmos solīšus, teiks – mamma un tētis. Baudīsim ik dienu kopā ar savu mazuli, lai pēc kāda laika mēs varētu teikt – jā, esam bagāti, jo to visu mēs piedzīvojām.

Skatāmies kopā!

Māmiņu Klubs

20150112133410-14018.jpg

 

Jaunajām Huggies® Elite Soft ir īpaši mīksts slānis SoftAbsorb, kas uzsūc šķidro vēdera izeju un mitrumu sekunžu laikā, palīdzot mazuļa ādu saglabāt sausu.

Autiņbiksītes izgatavotas no materiāliem ar mikroporām, kas ļauj ādai elpot. Bet jaunie, mīkstie, mazie spilventiņi rada maigu barjeru starp mazuļa ādu un vēdera izeju! Huggies® Elite Soft autiņbiksītēs iestrādāta arī īpaša iekškabatiņa, kas palīdz novērst noplūdes: